Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Še ena dobra novica glede tekmovanja katero kmalu pride iRacing Mazda Cup Slo-racing.com, dva sponzorja bosta budno spremljala vse dirke, celotno tekmovanje in na koncu pod svoje okrilje vzela ali ponudila sponzoriranje za eno leto, to nekako po moji oceni pomeni to, da bosta imela dva dirkača čez celo leto brezplačne igre, novitete iger oz. kjer bosta tekmovala, primer za iRacing plačane določene proge in vozila, tudi boljši hradwerski material (volan,grafične...itd).Vse to je stvar dogovora dirkača in sponzorja oz. kompromis.Tako da kdor ima malo veselja do iRacing-a se naj potrudi, upam pa tudi, da na tak račun dobimo kakšnega Slo tekmovalca več!

Zato ker gremo prvič, pa bi to probal dobr nardit, pa bodo dirke 100% dosti bolj izenačene, naslednjo pa sigurno drug avto, tudi kar nekaj ljudi bo, ker bodo to prvič vozili, tako da je najboljša izbira.

Mogoče bi dal na vote, ko pride Caddi ven. Mogoče so tele mazde že res mal preveč "zgulene" :D Dajmo počakat, da vidmo kaj bo v novem buildu in se potem odločimo. Bo pa definitivno avto iz osnovnega pack-a, da tisti, ki bodo novi na iRacingu takoj ne zapravljajo denarja ;)

Še ena dobra novica glede tekmovanja katero kmalu pride iRacing Mazda Cup Slo-racing.com, dva sponzorja bosta budno spremljala vse dirke, celotno tekmovanje in na koncu pod svoje okrilje vzela ali ponudila sponzoriranje za eno leto, to nekako po moji oceni pomeni to, da bosta imela dva dirkača čez celo leto brezplačne igre, novitete iger oz. kjer bosta tekmovala, primer za iRacing plačane določene proge in vozila, tudi boljši hradwerski material (volan,grafične...itd).Vse to je stvar dogovora dirkača in sponzorja oz. kompromis.Tako da kdor ima malo veselja do iRacing-a se naj potrudi, upam pa tudi, da na tak račun dobimo kakšnega Slo tekmovalca več!

Ajde čist na blef ugibam da ju dobro poznam :P

Sicer jaz sem tudi za načeloma za drug avto, sm vseen je Mazda bol k tisti Caddy pomoje, jah ne vem če poznaš, enga sigurn :D

Najprej sprobat Cadija, pa se bo potem vidlo kako in kaj. Če bo kul, ne vidm zakaj nebi za zadnji dve dirki Cadija vozil, da mal popestri vse skupaj.