edgeslo 1 162 Napisano April 2, 2012 Share Napisano April 2, 2012 Yiha.. ko ti gre ti gre Povezava 1 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Vsaka čast... nice Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Lepo si jih namudril, drugega kr za 7sekund, hehe, svaka čast! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Hja pa še 2 krog sem se zavrtel Pol pa "kontrolirano" jezen tiščal kolikor se je le dal Tale multiclass ti zna dost pomagat, ko se začne dohitevat zaostankarje in če mal taktično paziš kje jih boš ujel se da hiter razliko zmanjševat ... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Noro.. Ob gledanju takih posnetkov še mene prime, da bi se tega lotil.. Saj enkrat sem že probal, samo takrat mi ni preveč potegnilo Mogoče bi rabil malo več časa tako kot fbr. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Mislim da bi v temle mogu uživat! Fizika se meni zdi totalno odlična. http://www.youtube.com/watch?v=iSfvGN4LEVs&feature=related Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 Ja verjetno res.. Sam kaj ko bi se mogu najprej mučit s tistimi karjolami od mazd, k mi res ni do tega. V kateri klasi se lahko vozi F1 in radicale? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 F1 FUN Rookie -> A licenca , prava F1 A licenca, Radical C licenca. Imaš pa tud šanso da narediš Fast track, tako da ne rabiš cele sezone terat Mazde. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 A lahko zdej še po slovensko ? Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 To pomeni kolko časa da prideš do tja in koliko je to u evrima!? 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 3, 2012 Share Napisano April 3, 2012 A lahko zdej še po slovensko ? F1 lahko vozis takoj samo je FUN cup.. Fast track pomeni da imas Safety Rating nad 3.50 in napredujes v naslednjo licenco pred koncem sezone ki traja 6 tednov za rookie in 12 za ostale licence. Koliko denarja daš je odvisno kolk hiter hočeš naprej... z osnovnim packom greš čez rookie, potem je počas treba kupit avto in kakšno pisto, se pa piste vsako sezono mal zamenjajo... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano April 4, 2012 Share Napisano April 4, 2012 Safty rating nad 4.0 in opravljene vsaj 4 dirke ali 4 time traili z avtom tiste klase do kjer si priplezal in te avtomatično potem vrže v klaso višje. Torej načeloma si lahko v enemu tednu v A klasi če si priden Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 4, 2012 Share Napisano April 4, 2012 Safty rating nad 4.0 in opravljene vsaj 4 dirke ali 4 time traili z avtom tiste klase do kjer si priplezal in te avtomatično potem vrže v klaso višje. Torej načeloma si lahko v enemu tednu v A klasi če si priden Jep 4.0 in ne 3.5 kot sem jaz napisal Je pa odvisno kolk se ti "mudi" . Tud nižje licence so zakon samo Rookie in D mi je šla mal na jetra (Mazda Rookie, D Mustang) ker preveč "bedakov" do tja zleze. Višje pa se crasherji več ali manj spucajo. Je pa treba mal drugaće vozit kot kakšen rFactor in Race serijo ker drugače Safety ratting trpi Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 4, 2012 Share Napisano April 4, 2012 Ja sej sm probal včeraj malo izposojeno verzijo od peka. Ne vem no.. Nekako mi sploh ne potegne ta igra.. Vozit moreš kot po jajcih, sploh nimaš filinga kdaj te bo zavrtel.. Mogoče je NetKar še najbližje občutku v iRacingu, samo je v NetKarju sam filing dirkalnika neprimerno boljši in točno veš kaj se dogaja z avtom.. Mogoče se morem še malo navadit oziroma nastavit ffb, ampak zaenkrat tega še ne nameravam kupit. Edino proge so pa res dobre, tukaj pa nimam kej.. Včeraj sem imel občutek, kot da prvič v življenju peljem silverstone Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano April 4, 2012 Share Napisano April 4, 2012 Enako mnenje sem mel jaz ko sem na začetku sprobaval. 50 krogov in mi je rfactor ratal brez občutka za pravi prenos teže. Je pa spet odvisno kaj voziš. Men npr. F1 še vedno nikakor ne sede v iR-ju. Dallara (indy car) na drugi strani mi trga gate Citiraj Link to post
Recommended Posts