Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Guest xpolhecx

A se da dobit kak promotion code? A ni pa možno, da bi mi kdo posodu account tolk da js pohekam telemetrijo iz igre :D Al se to ne da?

EDIT: Sem našu. Najbrž bom tak dobil account za testirat :) Če pa se registriram, mi sporoči tvoj username

Tomaž, te ameriške bejbe imajo ful lepe linije, bujno oprsje , našpanane riti.........................,sem te že kaj vzburil [krniki] ,vecinoma so polne silikona, se obnašajo kot da so edine na svetu............., si ze, kaj bolj vzburjen [owje] , zdaj pa odpri denarnico pa pljuni tistih par evričov [krniki]

Bejbe sem že vse pokupil in so na varnem pospravljene v eni sobi [krniki] kaj ko moram ključ za sobo znova plačat [Jaoo]

Ne pljunem! [opa] Niti ne morem ta mesec, sem 2x tankal na mastercard, kar je preveč za moj limit, da bi ostalo še za iracing [Jel2]

Probite če dela:

Here is a free one month membership to iRacing! Code: PRFREEFB

Copy and paste the code in here to get started: http://bit.ly/GHDCm6

Fine Print: This code expires March 25th! Valid for new members only and can't be applied to any existing membership. We look forward to welcoming you to iRacing! See you on the track!

Shit, a je kdo vedel za tole (gre se za čas postanka v boksih med dirko):

Time is based off of License level car and how straight you get into your pitbox. Its in one of the release notes from WAY back like almost a year ago. I will try to find it