play 502 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Hmm ne vem če je tole pametno da se folku članarina plačuje. Ker če drugega ne boš težko izterjal znesek če ne bodo vozili. Po moje je bolje da se naredi sklad (še jaz iz firme primaknem kakšen cekin) pa se raje nagrade talajo na koncu. Če bo liga res samo 3 mesece, lahko novi kupijo za 12$ 3 mesece, kar je mal več kot 4 pire Za skine bo jeba... za enega ali dva še koga najdeš, da jih bo nekdo naredil 10+ je škoda pričakovat... Kvečjem, če se naredi samo eden ki ima več barv potem pa se te barvne kombinacije popralvjajo, vedno pa ostanejo nalepke sloracing,playgame,.... Nagrada oz plačilo le te naročnine ali popust bi bil izpeljan na koncu sezone, zato da bodo VSI vozili, v primeru, da ne vozijo se jim ne da nič-grdo rečeno oz če bi bilo recimo 6,8 tekem za eno sezono ali več, da dve ne moreš voziti se nekako tolerira ali se naredi en manjši popust.Namesto 10e recimo 1 dirko manj 1 evro manj. (Bi bil pa toliko fer, kdor nima denarja, da mu recimo teh 10e pride zelo prav, v naprej plačal, s tem da je voznik polnoleten in da se podpiše neka listina za tistih 10e, ali rečeno zaupam vsem vam, tako da tukaj res ne vidim težave. Skini: ni glih velka težava, VSI skini, tak bi dal jaz pogoj bi morali biti enaki, le šT na skinih druge, če poleg mene še kdo financira zadevo, sem toliko bolje vesel, ker na koncu bi bil ta znesek dosti majhen in pač na vozilu reklama le te firme, ki donira zadevo. 3 mesece se meni roko na srce sliši zelo malo, treba prepričat folk da bo ta špil vozil in vozil, tudi v bodoče se dokupi kakšen avto, se naredi anketo kdo bi ga vozil, točno ta model in progo. Vsem ki so odvizli ligo se plača znesek 3-mesečne članarine v obliki iR creditsov. Tako bi več ljudi vozilo. Oziroma se naredi neka lestvica, top 10 jih dobi creditse, top 3 pa še kakšno darilce zraven... Kar se tiče top 3, seveda da je potrebno dati nagrado oz osebno moje mnenje so to lepi pokali, kateri spet niso dragi in majice slo-r in razno. Kot sem povdaril 3 mesece je bolj tako tako, res hitro mine.Da da nekdo meni osebno ta špil za 3 mesece ga niti ne maram, vsaki dan bi gledal na proklet datum. Res ne vem koliko so te članarine za pol leta, za leto vem, MENI osebno za 50e za celo leto je to poceni, če bi mi nekdo dal 10% ali 20% financiranje špila za celo leto, bi za ta špil dal le 40e ,mene stane 10e po tekmovalcu, če dobimo 10 novih članov je to 100e letno, se pravi: ZASE za mojo trgovino imam reklamo za celo leto za 100e, kar mi je relativno, če se bodo delali filmi in reklama, tudi sam bom nato reklamo delil dalje dosti poceni. Tukaj je pa en mali keč, kdor se bo pridružil, skor garantiram, da ga bo špil zelo potegnil, ko pa voziš ta špil oz. uživaš v njemu, pa tudi vem, da ne bo težko nekemu vozniku dokupiti še kakšen avto,progo...povdarjam, res da reč ni poceni, ampak za 40e letno, pa tudi ni greh kupiti to brutalno zadevo! Na koncu pa, ko imaš ta špil eno leto, ga boš imel dalje, sem 100% 1 Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Zanimiva ideja Damjan . Tudi js se pridružim ligi če bi nas vozlo tolk kot na prvi dirki z mazdami ko nas je bilo 17? se mi zdi, pa če bi bile dirke ob nedeljah ker med tednom nimam časa (zaradi izmenskega dela). Sem pa itak nameraval ta mesec si spet kupit tko da bom spet mal vozu tale iRacing . Pa prosim če mi kdo lahko pove če sem še vedno D al sem že C ime v iRacingu imam pa v podpisu Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Bolj ko razmišljam o tem, bolj se mi zdi tole financiranje voznikov malce preveč. Po drugi strani pa moraš najti neko motivacijo, da je ljudem prvenstvo privlačno. Tukaj se mi zdi, da je velik minus članarina iRacinga, ki zna bit kar velik strošek. Osnovni avtomobili niso najbolj zanimivi za vozit - vsaj večini. Ne-osnovnih pa spet drugi nočejo kupovat, ker jim je predrago. Težko je tukaj najt kompromis. Mislim, da je številka 17 kar neka dobra osnova, če bi bilo na vsaki dirki res več kot 10 voznikov. Prvo sezono mogoče ne bo tako veliko ljudi, vendar če dobro zagrabimo, naredimo neke dosti enotne skine s sponzorskimi logotipi gor, po vsaki dirki se naredi en movie ... Sigurno bo zanimanje narastlo, ko naraste kvaliteta organizacije prvenstva. Mene je za sodelovanje v WTCC prvenstvu zelo pritegnilo dejstvo, da če si na dirki na visoki poziciji, obstaja večja verjetnost, da boš v filmčku, ki ga bo nekdo naredil po dirki. To je blo men takrat fenomenalno. To se je potem opustilo in se filmčkov ni delalo, ker je enostavno ogromno dela, če hočeš dat ven nek kvaliteten izdelek (vem, ker sem tut sam probal...). Jaz sem pripravljen pomagat zadevo organizirat, nekaj malega izkušenj imam iz lanske WTCC sezone in iz začetka tega Mazdinga prvenstva... Če ste za, bi predlagal, da se mogoče dobimo na eni pijači pa se o tej zadevi malce bolj podrobno pomenimo, dorečemo zadeve ... Saj veste, da najboljše ideje padejo ob pivu Glede nagrad bi jaz predlagal, da se za top 3 voznike pripravijo neke nagrade, ki niso nujno tako velike. Glavno nagrado pa se potem izžreba med vsemi vozniki, tako da imajo možnost dobitka tudi tisti, ki so novi v tem in niso najhitrejši. Mislim, da je to za nekatere kar dobra motivacija - tudi, če nisi najhitrejši, imaš možnost osvojitve nagrade. 4 Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Sicer resno ne vem kako se je popreje Mazda peljala, niti ne vem zakaj mene ta avto tako vleče k igranju, če bi mel čas bi delal kroge in kroge, tako norega avta, zvoka vozila, fiziko te Mazde, težko opišem z mojimi besedami. Malo gledam vse proge, katere so v osnovi in nekako bi se dalo izpeljati solidno prvenstvo.škoda, škoda da za to ceno ne dobimo več prog in vozil.Sicer meni osebno , če bi imel le to mazdico in okayamo, bi lahk glih cel let tiščal.Ok malo za šalo a vseeno poročam , ko se točno te proge in vozila naveličam. Bolj ko razmišljam o tem, bolj se mi zdi tole financiranje voznikov malce preveč. Mene je za sodelovanje v WTCC prvenstvu zelo pritegnilo dejstvo, da če si na dirki na visoki poziciji, obstaja večja verjetnost, da boš v filmčku, ki ga bo nekdo naredil po dirki. To je blo men takrat fenomenalno. To se je potem opustilo in se filmčkov ni delalo, ker je enostavno ogromno dela, če hočeš dat ven nek kvaliteten izdelek (vem, ker sem tut sam probal...). Jaz sem pripravljen pomagat zadevo organizirat, nekaj malega izkušenj imam iz lanske WTCC sezone in iz začetka tega Mazdinga prvenstva... Če ste za, bi predlagal, da se mogoče dobimo na eni pijači pa se o tej zadevi malce bolj podrobno pomenimo, dorečemo zadeve ... Saj veste, da najboljše ideje padejo ob pivu Financiranje voznikov je le ena raven k sodelovanju, rečeno da bomo resno vozili, veš da imaš en pogoj in tega se boš vsaj delno držal. Tudi sam bi raje videl, da si vsak kupi vsaj osnovo ali še raje vse proge in vozila, pa vem da je to velik zalogaj, mogoče celo kdo nima toliko denarja v računalniku in volanu, kot je celotna cena iRacinga. Točno to kot si omenil glede video materiala, res je nekaj fenomenalnega za svojo dušo, ko vidiš da si dober, ko se vidiš v videu, da voziš spredaj in da so napeti boji, to je res nekaj najlepšega. Če pa nekoga dobimo v ligo in da zna narediti lep video in da ga bo delal čez celo sezono, bi bila to pa velika pika na i. Da bi vsaj podobne filme delali , kot jih dela stabizisback bi bila to tako nora zdeva, da bi mimoidoči le debelo gledali, pa vseeno počasi, mogoče pa nam rata, lepo je le da imamo želje! Kar se tiče tvoje pomoči, lahko le rečem kapo dol, vem da bo narejeno kvalitetno, vem da se boš trudil, tako da za to rabo imamo organizatorja, potrebujemo še le nekoga ki obvlada ali se bo naučil video material in popreje je le še potrebno se 101% vse pomeniti ob pivu. Nočem niti malo hitet a vseeno bi povprašal, kdo ima igro, kdo vse bi vozil z našo pomočjo ali brez naše pomoči. Sašo je omenil glede plačevanja serverja, v tem špilu je to nuja? Damjan - v obrate ti zabije zaradi tega, ker imaš vklopljen auto-clutch še tole poročam, sprobal sem vse te nastavitve, pa kr še vseeno mi zabija hmmm? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Yep,server je treba plačat, sicer je 1$ za 2 uri če se ne motim, samo ga itaq rabiš samo za q in race. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 via Steve Myers on Twitter: Just signed @DoningtonParkUK today. Working on other tracks to plan another UK scan trip for @iRacing including @SilverstoneUK Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Play video posnetke lahko js probam delat sam bom prej povadu ko podaljšam naročnino Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Server je potrebno plačevat. Tko kot je Sašo reku, strošek je 1$ za 2 ure serverja. Kar po eni strani niti ni tako veliko, če imaš samo dirke. Če pa hočeš met še kak trening, da ne drgneš tega samo offline čisto sam ... Zna bit pa hitro. Video povzetke bi zelo rad delal, ker mi je to v veliko veselje, vendar enostavno ni časa. Da narediš en kvaliteten posnetek dirke ti vzame ene 2-3 popoldneve. Jaz sem npr. porabil petek popoldne in celo soboto, da sem naredil povzetek dirke WTCC (to je bilo kake 2 leti nazaj). Verjetno se potem kasneje tudi malo izuriš in gre hitreje. To bi prepustil nekomu, ki obvlada in ki ima dovolj časa na razpolago, da bo to lahko delal. Niti ni nujno, da je vsako dirko isti. Lahko imamo dva "snemalca" pa dela en za prvo, drugi za drugo dirko, ipd. Idej je ogromno, potrebno jih je le realizirat. Sašo, Damjan - se dobimo na pivu ta vikend? Pride še FBR? Vabljen tudi kdorkoli drug, ki se lahko pripelje v NM Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Ta vikend bo težka ker sem v LJ, naslednjega pa komot. Lahko pa tud med tednom če mate čas. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Med tednom mam danes pa v petek cajt ... Citiraj Link to post
mzajcek 4 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Saj ne vem če že kje piše ali ne, bom kar tukaj vprašal. Že dolgo se namreč odločam, da bi poskusil iRacing, pa se še zaenkrat nisem odločil. Zanima me namreč, če se da tudi ko ti poteče naročnina, še igrat offline trening, če kaj takega sploh obstaja v iracingu? Se pravi da čisto sam na progi "treniram". Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Ko poteče naročnina lahko sam še na disku gledaš fajle. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Kar delam jaz od 9.3. Eno je leto mimo, prve tri mesece sem še dirkal, pol sem pa bolj posojal account Citiraj Link to post
Recommended Posts