play 502 Napisano March 11, 2012 Share Napisano March 11, 2012 Hvala z info, pomoje je bolje, da ne pokupim vozil, ker bom preveč vozil z različnimi, sicer prec bi imel corveto in še kakšno progo, pa počakmo raj.Raje res čim več potreniram z Mazdo. Se pa da SR spravit nad 3.0 ali še več, če le dirkam z Mazdo, pač več dirk z Mazdo ali morem vozit in ovale in vse druge avte? Ker Ford Legends 34 je zanimiv, samo dost zahteven, oval sicer mi je zelo zanimiv, pa tudi ni lahek.. Mene sm malo heca, ko šaltam gor, ko šaltam dol ni težav, ko pa gor, pa na koncu obratov le čist malo spustim na hitro gas in lepo prešalta, sicer pa tudi dostikrat mi zabije obrate, če ne spustim pravi čas gasa in pomoje tukaj malo zgubljam na času. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 11, 2012 Share Napisano March 11, 2012 SR je za Oval pa Road ločen. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Damjan - v obrate ti zabije zaradi tega, ker imaš vklopljen auto-clutch in je ta samodejna sklopka dost počasna. In tacajt, ko ti gas še vedno tiščiš, računalnik stiska sklopko cele pol sekunde in takrat ti zabije obrate... Vklopi si tko, da sam šaltaš - ni pa nič kaj narobe, če ti tko zabija... Pri Mazdi ni kakšne velike razlike... Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Ja le moteče je, dvomim da zgubljam na času, no delam pa kr že normalen čas z Mazdo, sicer le eno progo, pač počasi pa bo. Mi je pa grafika iz ure v uro lepša, čist lepo realna, bankine se lepo čudti, všeč mi je ko zapelješ čez bankino in avto poskoči, zavore lepo delujejo, res fizika za moje pojme čisti TOP! Bi blo pa res fino, da bi se v bodoče nardila ena Sloracing liga na iRacingu, sicer ne vem koliko nas je, kateri imamo ta špil. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Z ligo smo že nekaj poskušali pa je bila udeležba bolj boga ... Premal nas je. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Imam eno idejo glede sponzoriranja novih članov, seveda če bi to Maxel dovolil, ja igra je pa okroglih 50eur leto! Meni osebno kar mi nudi mi je poceni, sicer edino to je mal hudič, ker ni velik vozil in prog. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Pride nov Caddilac v naslednjem buildu in glede na to da je avto nov in bo free of charge bi mogoče probal z njim, ker mazde se res niso obnesle. Pa treba bi bilo narediti tako, da se pobere neka pristopnina, tolk da se serverji pokrijejo, ne pa da Murn da svoj cash potem pa še udeležba nikakva. Citiraj Link to post
quify 16 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Bi se z veseljem pridružil, hehe Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Sponzoriranje novih članov? Kako to misliš? 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Sponzoriranje novih članov? Kako to misliš? Več bom zvečer napisal, imam sicer eno idejo, dobro bi bilo dobiti čim več voznikov za iRacing to vemo vsi, sam bi lahko , če bi vozili recimo playgame ligo, da bi nekdo delal filme in objavljal rezultate, ter da bi imeli enake skine, pač seveda reklama za mojo trg, bi lahko za nove člane od 5 fo 10% financiral za prijavo,mislim na letno naročnino.Vseeno bi tukaj zahteval nekaj pogojev oz narejeno tako, da če bi resno vozil, se na koncu sezone plača razliko teh procentvo letne naročnine, poskrbel bi še na koncu za nagrade in pokale. Bom več zvečer...mam kup dela... 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Dobra ideja, mislim da bi se to dalo izvest. Jaz bi mogoče dal raje predlog, da namesto 5-10% celoletne naročnine ... financiraš 3 mesečno. Najbrž je vsota tam tam ... Pa ligo naredimo tko, da traja cca. 3 mesece Sam je treba dobit enga, k bo skine naredu... Za overall organizacijo pa načeloma lahko poskrbim jst... Magari se to na privat pogovarjamo naprej. Napiš ZS pa za prejemnika dodaj še maksla zravn... 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Točno tko, pač ideje imam, a vseeno resno vsaka ideja zelo dobrodošla! Vesel bi bil, da ima čim več ljudi možnost sprobat ta špil oz. tekmovat itd! Se menimo dalje ja! 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Hmm ne vem če je tole pametno da se folku članarina plačuje. Ker če drugega ne boš težko izterjal znesek če ne bodo vozili. Po moje je bolje da se naredi sklad (še jaz iz firme primaknem kakšen cekin) pa se raje nagrade talajo na koncu. Če bo liga res samo 3 mesece, lahko novi kupijo za 12$ 3 mesece, kar je mal več kot 4 pire Za skine bo jeba... za enega ali dva še koga najdeš, da jih bo nekdo naredil 10+ je škoda pričakovat... Kvečjem, če se naredi samo eden ki ima več barv potem pa se te barvne kombinacije popralvjajo, vedno pa ostanejo nalepke sloracing,playgame,.... Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Vsem ki so odvizli ligo se plača znesek 3-mesečne članarine v obliki iR creditsov. Tako bi več ljudi vozilo. Oziroma se naredi neka lestvica, top 10 jih dobi creditse, top 3 pa še kakšno darilce zraven... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 12, 2012 Share Napisano March 12, 2012 Mislim da je tale od Jožeta še najbolj pametna. Pa tud znesek se da požreti 120$ + nekaj malenkosti če se naredi kot je Jože predlagal... Citiraj Link to post
Recommended Posts