Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Ja tole je pa res hud support no :D

Your message

To: iRacing.com Support

Subject: Promotion codes for existing members?

Sent: Thu, 3 Nov 2011 13:38:11 -0500

was read on Fri, 2 Mar 2012 13:14:55 -0500

Pa že nekaj časa nazaj ko sem nabavil impalo in po pomoti vzel napačno, em jim pisal če se da avto zamenjat za tisto pravo (ker je ista cena) al pa da mi dajo refund v obliki creditsov...še vedno nič odziva. PA je od tega že vsaj kakšna dva tedna :)

To je verjetno pri hitrejših dirkalnikih, pri Mazdi, Mustangih in Skippyju tega nisem opazil. Al se pa nisem dost blizu drugih vozu :) Upajmo, da bo kaj bolje, ko bojo začel server farmo na Nizozemskem bolj konkretno uporablat...

Tudi jaz tega pri Corvetti in HPD nisem opazil, pa je bila že dostikrat taka situacija, da smo čist bok ob boku peljal. Je pa najbrž druga muzika če imaš lag, to pa res zna štale delat.

Eno je tud open wheeler al pa erm...closed wheeler :D

Je pa tale lag nasploh zelo moteč element pr dirkanju, posebej ko maš pred sabo nekoga ki konkretno laga in ga premetava po progi levo/desno za kak meter al dva. Pol ga pa prehiti če upaš. Bom začel torrente na polno loadat med vsako dirko no, porkaflek. A bi bla taka kriza če bi tistim ki majo na začetku eventa slab ping oz. majo velik lag, naredijo avto prehoden, tko kot je safety car.