hollow 18 Napisano March 2, 2015 Share Napisano March 2, 2015 Hm, zanimivo... http://www.iracing.com/iracingnews/iracing-news/mclaren-iracing-to-build-virtual-mclaren-honda-mp4-30 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Koncno. Williams je ze mal zastarel Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Živjo ! Moj prvi post.... Kakor vidim je tukaj precej popularen AC. Sam sem aktiven na iracing platformi, pa še to sem komaj zares začel. Zakaj ste torej tukaj na AC ? Je razlog cena "letne vinjete in ostalih cestnih taks" ? Kaj pa če to zanemarimo, kako ocenjujete obe simulaciji ? Sprašujem, ker IR finančno težko vzdržujem v primerjavi z AC, po drugi strani se mi pa IR zdi boljši v smislu kompeticije i nsame simulacije kot take. Se motim ? Hvala, Marko 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 (urejeno) Jaz v iRacingu enostavno nimam pravega občutka pri vožnji. Nekako ne dobim pravih povratnih informacij na volan in v slušalke. Grafika je meni sicer čisto solidna v iRacingu, je pa v AC mnogo boljša. Če zanemarim te dve stvari, je iRacing svetlobna leta pred AC. Je pa res, da mi je prva stvar zelo pomembna. Poleg tega raje dirkam s slovenci, ki jih vsaj delno poznam (čeprav večino samo preko foruma), kot pa proti popolnim neznancem... BTW, dobrodošel na forumu... Uredil March 3, 2015 - Matjaž Murn Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Rajš s slovenci ker se je z njimi po dirki lažje kregat, več besedišča na voljo za zmerjanje. 2 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Kreganje je tam tudi dobro poštimano Je chat odprt takoj po dirki, ko so glave še čisto vroče. Če se ne motim je tudi voice chat med dirko mogoč. Sicer so moje izkušnje tudi glede tega pozitvne. En kontakt sva tam ne reply takoj analizirala in razčistila. Res ni slovencev tam, škoda. Meni se zdi IR dosti težji. Vsaka napaka v liniji, bremzanju in poznem pospeševanju se drago plača. Ko presedlam iz IR na AC se mi AC zdi skoraj arkada. Se motim ? FFB mi pri IR tudi ni najbolj vseč. Pri AC se mi pa zdi brutalen in se mi zdi da gre iz nič v saturacijo. Vse to so zgolj moji začetniški občutki, ki jih še pridobivam. M. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Daleč od arkade, avti se v resničnem življenju tudi ne vozijo tako težko dokler nisi na meji. Huttu je sam rekel da dirkalniki preveč drsijo v iracingu napram resničnem življenju ko je testiral. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Zanimivo to okoli Huttuja. Še nekaj. Pri IR mi je izjemno všeč "open practice", kjer lahko treniraš z drugimi in malo povadiš tudi kako je če so drugi na stezi. Linije, prehitevanje, odmikanje,... A za AC obstajajo tudi kakšni serverji 24/7, razen teh dirk, ki se jih organizira tukaj ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Ne, pri AC je princip drugačen. Lahko pač vsak sam postavi server in potem pride gor folk in trenira... Nekih uradnih serverjev od Kunosa pa ni, ker tudi nimajo uradnega tekmovanja in lig... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Torej, kje recimo trenirate pri AC ? A gre vse to offline ali kako drugače ? Btw..hvala za vse info. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 3, 2015 Share Napisano March 3, 2015 Ne gre vse offline. V špilu imaš opcijo online kjer je vedno malo morje različnih serverjev. Seveda, če želiš točno določeno kombinacijo avtov in proge ni nujno, da da je tisti trenutek postavljen kkšen tak server, če ti je pa vseeno kakšna je kombinacija, imaš pa vedno dovolj opcij... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2015 Share Napisano March 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7dyHr6OeOVA Men pa tale Monza v iRacingu bolje zgleda kot v AC... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano March 5, 2015 Share Napisano March 5, 2015 Kako vam je kej všem moja "patriotska" mazda ? Sledi še Cadillac. [Dizajn ni moj. Član iRacinga mi je to prijazno naredil po opisu kaj hočem.] 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts