SkyNet 21 Napisano November 21, 2014 Share Napisano November 21, 2014 A ste vsi redni naročniki dobili promo kodo za 50% dol? Sem dobil obvestilo in piše da jo lahko koristim kar 4krat ? Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano November 21, 2014 Share Napisano November 21, 2014 Po moje, smo dobili vsi "aktivni" clani. Ali celo vsi nasplosno,… Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 21, 2014 Share Napisano November 21, 2014 Vsi neaktivni in aktivni. Vsako leto je ta promocija ko je black friday. 1 Citiraj Link to post
Urosjel 33 Napisano November 22, 2014 Share Napisano November 22, 2014 3.dirka --- Silverstone Štartam 15. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 23, 2014 Share Napisano November 23, 2014 Radicalsi trenutno vodijo po 5h 30min dirke. Kaže dobro za zmago. Citiraj Link to post
Urosjel 33 Napisano November 29, 2014 Share Napisano November 29, 2014 4. dirka sezone --- Suzuka 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 1, 2014 Share Napisano December 1, 2014 Jaz sem čisto noter padel v tale iracing Občutki čistega dirkanja so tako božanski, da mi res ni žal vloženega denarja .......res je fajn ko lahko voziš wheel to wheel brez pretirane bojazni kontakta in veš da ponavadi stric na drugi strani ne bo naredil totalne bedarije Kupil sem že nekaj robe , ampak čakam kaj bo v naslednji sezoni in še ne vem kera vozilca bom vozil (upam da pridem do B licence kmalu, zaenkrat dobro kaže) in se bom potem odločil za proge in kar pač bo. Neopisljivo je peljati par dirk zapored brez incidenta in totalnega odloma v prvem ovinku. Če je kaj, pol je to res razlika napram drugim simulacijam (komplet svet s kariero in statistiko, kjer so vedno dirke in ni počitka a obenem dosti fleksibilnosti kdaj lahko pelješ). Začetna investicija je res nekaj več, ampak potem ko se odločiš kaj boš vozil ni več tako hudo . Vsaj zame čistost dirkanja odtehta marsikaj Priporočam vsem, ki bi radi dirkali čisto brez nepotrebnih kontaktov in se obenem naučili potrpežljivosti . Meni je že dalo par lekcij in se tudi sam počasi umirjam, upam da se bo poznalo tudi v drugih simulacijah. O kakovosti fizike bi se dalo razpredat, je precej odvisno od posameznega vozila (ena so super, ameriška kar nekaj ponavadi ker ne zavijejo nikamor ), ampak načeloma je zelo dober feeling ko enkrat padeš noter. Bom še kaj drugič napisal iRacing ftw in lahko noč 5 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano December 2, 2014 Share Napisano December 2, 2014 Ja se strinjam s tabo glede čistega dirkanja in to, dirke so odlične ni te strah netcode. Ampak žal mi fizika ne diši na večini avtov, tiste ko bi pa rad sprobu pa nimam denarja trenutno da bi jih kupu Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 2, 2014 Share Napisano December 2, 2014 Z Erženom sva kupila RUFija in je vrhunski handling, top zadeva 2 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano December 2, 2014 Share Napisano December 2, 2014 Res je, še en tt me loči od A licence Sicer sem si pa dobro pripravil zadevo tri leta nazaj, ni bilo dosti dela Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano December 5, 2014 Share Napisano December 5, 2014 Morm potrolat.....Miklavž mi je prnesu prvo zmago odkar sem kupil na novo jupi Drugače tud jaz čakam na A, odvisno al bo prej sr 4 al promotion date omg ta špil je droga 3 Citiraj Link to post
Mitja M. 75 Napisano December 6, 2014 Share Napisano December 6, 2014 Zmaga pa jeeeee..........ne da se opisat obcutka, ko ti uspe! 1 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano December 6, 2014 Share Napisano December 6, 2014 Zmaga pa jeeeee..........ne da se opisat obcutka, ko ti uspe! Kak link Citiraj Link to post
Mitja M. 75 Napisano December 8, 2014 Share Napisano December 8, 2014 ...mal reklame delam okoli... 3 Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano December 9, 2014 Share Napisano December 9, 2014 4$ za 3 mesece in že nore dirke z MX5 po Okayami! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts