Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Jaz sem čisto noter padel v tale iracing :D

Občutki čistega dirkanja so tako božanski, da mi res ni žal vloženega denarja :).......res je fajn ko lahko voziš wheel to wheel brez pretirane bojazni kontakta in veš da ponavadi stric na drugi strani ne bo naredil totalne bedarije ;)

Kupil sem že nekaj robe :D, ampak čakam kaj bo v naslednji sezoni in še ne vem kera vozilca bom vozil (upam da pridem do B licence kmalu, zaenkrat dobro kaže) in se bom potem odločil za proge in kar pač bo.

Neopisljivo je peljati par dirk zapored brez incidenta in totalnega odloma v prvem ovinku. Če je kaj, pol je to res razlika napram drugim simulacijam (komplet svet s kariero in statistiko, kjer so vedno dirke in ni počitka a obenem dosti fleksibilnosti kdaj lahko pelješ).

Začetna investicija je res nekaj več, ampak potem ko se odločiš kaj boš vozil ni več tako hudo :D. Vsaj zame čistost dirkanja odtehta marsikaj :)

Priporočam vsem, ki bi radi dirkali čisto brez nepotrebnih kontaktov in se obenem naučili potrpežljivosti :). Meni je že dalo par lekcij in se tudi sam počasi umirjam, upam da se bo poznalo tudi v drugih simulacijah.

O kakovosti fizike bi se dalo razpredat, je precej odvisno od posameznega vozila (ena so super, ameriška kar nekaj ponavadi ker ne zavijejo nikamor :)), ampak načeloma je zelo dober feeling ko enkrat padeš noter.

Bom še kaj drugič napisal :)

iRacing ftw in lahko noč

Ja se strinjam s tabo glede čistega dirkanja in to, dirke so odlične ni te strah netcode. Ampak žal mi fizika ne diši na večini avtov, tiste ko bi pa rad sprobu pa nimam denarja trenutno da bi jih kupu :D