baty 484 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Kar se spomnim je podaljšanje avtomatično in ti dindirindine trgajo , moraš TI podaljšanje odjavit(če se spomniš) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Vpisem kodo in mi zatezi Select a Payment Method , zakva , ce si mi dal 3 mesce zastojn kurba zidovska , a da mi bos trgal 1$ s paypala, jebi si mater zidovsko Nič ti ne bodo trgali z računa,preverjeno Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Kar se spomnim je podaljšanje avtomatično in ti dindirindine trgajo , moraš TI podaljšanje odjavit(če se spomniš) Ni avtomatično podaljšanje. Morate si prebrati preden karkoli odtipkate,ne pa kar brezglavo Preden poteče ti pošljejo mail preko katerega te obveščajo,da ti kmalu poteče poizkusna doba in,če želiš lahko podaljšaš. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 To so potem spremenili. Včasih je bilo podaljšanje avtomatično in si moral sam v nastavitvah kljukico odstranit, da ti ni samodejno podaljšalo. Če nimaš kljukice, potem dobiš mail, da ti bo poteklo in če želiš podaljšati. Citiraj Link to post
Mitja M. 75 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Ne ko avto zaslajda, zadrifta, ni nobenga filinga kdaj bo avto grip dobil nazaj, kr naenkrat začne grabit. Se strinjam.....osebno imam enak občutek tudi v življenju kadar norim. Zato tudi pravim, da je bolj realno kot pa recimo AC, kjer idealna linija sploh ni zagotovilo, da boš ovinek speljal najhitreje kar se da! Tega recimo v iRacingu ni....če nerodno ali pa napačno zajameš ovinek nimaš možnosti, da boš hitrejši od nekoga, ki je vse skupaj zadel! Pač vaja dela mojstra, tako v simulaciji kot v življenju...v wonabe simulaciji pa se lahko poslužuješ raznih trikov, bugov ali pa bilo kako temu rečemo, da boš najhitrejši! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Idealna linija je pač zagotovilo da boš najhitreje odpeljal pa ni važno katera igrca je. Citiraj Link to post
Mitja M. 75 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Ja, ampak nekako ni zmeraj tako.....itak vozim samo še AC in iR ampak to opažam le v AC! Ali dobro je, smo izmenjali mnenja tak na hitro! Največji problem je itak to, da je iRacing denarno preveč požrešen, jebat ga! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Itak da je predrag, js sm že zmetal kake 150€ notr pa kaj mam zdej od tega? Takrat ko sem najbol vozu mi je mal sfalil da bi lahk šou še eno klaso višje za kake druge dirke potem pa nisem vozil pol leta zdej mam pa 20% contenta od vsega možnega, tako da tudi navadnih mazdinih dirk skor ne morem vozit ker nimam prog. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Jaz nimam nobenega problema vozit avtov v iR in AC. Je pa res, da je v AC lažje. Kar se FFB tiče, je v AC vsaj meni boljši. Res je iRacing drag, ampak glavni razlog je predvsem v tem da je njihov sistem lačen denarja. Se pravi serverji, itd. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Zame je Iracing top. Vozi se odlicno in GT3 avti so zakon. Ruf je milina za vozit. Res je, da pac skozi moras nekaj placevat itd…. samo vem zakaj placujem…. take organizacije je ni drugje. In zdaj ko so izdali ekipno tekmovanje s swap opcijo, so zadeli v polno. Vsak se pac nagiba k svoji izbranki,… 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 24, 2014 Share Napisano October 24, 2014 Če maš dnar za tak simulator ko ga maš ti doma potem je iracing mala malica Citiraj Link to post
jrk0 5 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Itak, da je iRacing top. Takšnega multiplayerja ni in ne bo nikjer, pa kakorkoli obrneš. Fizika je pa vedno boljša in četudi je v AC 1% boljša, to ne odtehta dirkanja, ki ga dobiš. 10 eur na mesec, kar je 7 kavic na mesec, pa tudi ni preveč, dajmo bit malo realni... Glede prog in vsega, na začetku je mogoče malo dražje, ampak maš potem vedno dovolj prog, jaz že par mescov nisem kupil ničesar pa vsak dar več ur vozim. Sploh pa, komaj čakam 24 urno dirko naslednji teden Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Jaz spijem vsaki dan pol litra kave+ teh 7 kavic za iRacing+ proge+avti+nevem kaj še vse in na koncu leta je to lep kupček denarja,potem pa jovo na novo naslednje leto Ja,saj res,da imajo dobro pošlihtano,ampak to tudi stane. Meni njihov sistem ne sede. Morda,če ne bi imel takšne službe,ki mi vzame ves prosti čas,morda,če mi ne bi bila družina in ostale dobrine na prvem mestu,morda bi potem tudi jaz zapravljal za iRacing,ker je dobra simulacija. Ampak raje sem se odločil za AC. Citiraj Link to post
jrk0 5 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 fora je, če ti dirkanje z živimi ljudmi ni prioriteta, potem ja, pač sedeš v AC, Pcars, whatever pa greš krog, če pa hočeš dirkat z drugimi živimi, pa je iRacing daleč naprej od vsega Citiraj Link to post
Recommended Posts