Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Upam da mi bo z4 bolj všeč kot marca pa ruf, čeprav ruf mi je precej všeč, ampak vozim večinoma caddyja pa corvetto, pri rufu mi zmanjka pacea za dobre uvrstitve zaenkrat, ker je cisto drugačen stil vožnje pa se v top al pa 2. split so sami alieni

season 2 schedule je zunaj. Zjebali so moj najljubsi Global challenge (trenutno sem 2. v div2 in 11. overall), tako da mislim da bom presedlal v BMW-ja, Corvetto in Rufa v Wolrd sports car, ker 25 min dirke mi ne pasejo tolko, kot daljse, plus seveda fixed setup v Caddyju bo verjetno obup, ker trenutno ma baseline hud understeer, bom pa Caddyja se dalje vozil v GT Omega masters ligi in se kaksni morda

http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3246568.page

Attached is the preliminary 2014 Season 2 schedule. Some highlights: 

BMW Z4 GT3 car will be joining the GT3 class in the GT3 Series 
The Global Challenge Series is now a fixed setup series 
The Class C Street Stock Series is now a fixed setup series 

Circuit of the Americas and Lucas Oil Raceway have also been added to a number of schedules. 

Dobra bitka na Bathurstu :)

https://www.youtube.com/watch?v=esgCGTQqRRY

Pa mimogrede - začeli so skenirat Imolo :) Škoda k se ne zmenjo s Kunos Simulazioni, k majo že skenirajo pa med sabo izmenjajo kakšne proge...

Najmajn ljudi vozi v TT, ravno to kar se zadnje čase zelo forsira v vseh igrah ala, R3E, AC(zaenkrat),..Nič ni boljšega kot pa dobra dirka in borbe skozi ovinke z nekom ki je podobno hiter kot ti.

Sem. Dober avto. stabilen (mogoče malo manj kot v AC)

So pa neki pokvarl FFB. Sem mogu Linear izključit, da sem čutil kaj avto počne.

COTA super proga. Veliko slepih ovinkov. Bi rabu 3 ekrane da bi videl kdaj moram zaviti v taostre. Manj FPS tudi.