Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

No ok, zmenjeno. Mogoče bo hype ob izzidu Z4 pomagal, da nam uspe dobit kaj več ljudi :)

Mimogrede, je kdo od dolgoletnih naročnikov kdaj poskusil zaigrat mal žida in pisat na iRacing če dajo kakšno posebno ponudbo za zveste stranke? :) Jaz sem enkrat nabavu Impalo B in sem jim pisal, če bi lahko zamenjal za drug avto, ker mi je totalna beda in so mi pol dali credit v vrednosti avta (in seveda vzeli Impalo). Po mojem dajo kar dost na dobre odnose s stranko in bi se morda dalo kaj zmenit (kakšen popust pri naročnini, itd) :) Je kdo poskusil?

Ravno včeraj odpeljal dirko z McLarnom po dolgem v cajtu. 70 min je relativno hitr minilo, na koncu pa težko priborjeno 5. mesto. Prvih in zadnjih 5 krogov je blo norih :D

A kdo kj ve - so Rufi kej hitrejši od McLarna?

Nazadnje ko sem vozu 120min je blo kr epic, sicer če ne bi blo vlke nesreče sredi dirke bi končal prvi v svojem razredu ampak ja..sem ostal brez lepe nagrade ki jo je takrat ponujala nvidia. 

saj jaz tudi nisem bogve kako hiter v corvetti, pa mislim da bi znalo bit kul, itak bo dosti prometa z gtji, hpdji in se corvetto, tako da ce zdrzis pa postanke uspesne, mislim da tudi ce nisi najhitrejsi, zna bit dober rezultat :D

Mene že tudi malo vleče MP in me zanima kak je filing iRacing proti Assetto Corsa? Vzel bi za en mesec, da malo probam, 5$ ni tak nič...

Strah me je samo da bo po prvi minuti uninstall zaradi tega, ker je AC toliko boljša. Je vozni model vsaj na nivoju AC?

Za primer lahko dam da sem rFactor 2 uninštaliral po treh minutah. Ker ni toto.