Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Se strinjam z obema. Plačevanje vsebin je sicer grda zadeva, a na koncu kaj drugega kot cen ne skoraj ne moreš kritizirat.

2 leti naročnine mi hodi v prazno, upam da do jeseni vsaj kako sezonico odpeljem in tisti B spremenim v A :)

Meni je vedno bil problem, ker najraje dirkam z znanimi ljudmi in mi ni za vključevanje v neko novo skupnost. Se pa seveda človek vsega navadi :)

Jap, točno to Tomaž!

Jaz bi full rad fural tuki na slo-racingu. Pridem pa potem do dveh dilem:

- če bi rad kvalitetno organiziral prvenstvo, mi zmanjkuje časa za trening. Če ni treninga, je slab performance na dirki. Če je slab performance (neumne napake) pa zgubim voljo za vozit.

- po drugi strani pa vem, da nikol ne bom folka prepričal, da bo dirkal v iRacingu na tem forumu. Predrag je in premalo ljudi, ki bi se resno spravili to vozit. Za 10 ljudi se pa ne splača to delat, kot smo že ene parkrat šli skoz :)

Proti drugim furat, ki jih ne poznam je pa tko tko - skor kokr tko, kokr da bi proti dobrmu AIju vozu :)

Plačevanje in drsalnica na cesti..na zadnje ko sem vozu iracing, malo po tem ko je prišu ac vn. Sploh nisem mogu pelat, res je da se navadiš, ampak takšno pomanjkanje filinga(proti ac in rf2) mi je malo škoda, sicer ne vem kako so ti novi gt3 dirkalniki, ampak vse ostalo ni bilo po mojem okusu. Je pa res da so dirke svetovne, upam da pride pr ac čez 10 dni multiplayer da bomo lahko končno mal sprobal :D

No no, Joco, bistvo simracinga je racing, ne pa možnost klikanja na 100 dirk ali hotlapanja offline ane :P

p.s. iRacing ima kvečjemu najboljšo organizacijo online dirk, online sistem je pa še zdaj najboljši v dinozavru, ki se na sloracing nikoli ni prijel (imho seveda)...