zamex23 1 242 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Škoda sam da če bi hotu kej resnega skup nardit z ligo bi rabu zapravit 50 dolarjev sam da avte kupiš, potem pa še kake solidne proge pa smo na 100 dolarjev.. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Se strinjam z obema. Plačevanje vsebin je sicer grda zadeva, a na koncu kaj drugega kot cen ne skoraj ne moreš kritizirat. 2 leti naročnine mi hodi v prazno, upam da do jeseni vsaj kako sezonico odpeljem in tisti B spremenim v A Meni je vedno bil problem, ker najraje dirkam z znanimi ljudmi in mi ni za vključevanje v neko novo skupnost. Se pa seveda človek vsega navadi Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Jap, točno to Tomaž! Jaz bi full rad fural tuki na slo-racingu. Pridem pa potem do dveh dilem: - če bi rad kvalitetno organiziral prvenstvo, mi zmanjkuje časa za trening. Če ni treninga, je slab performance na dirki. Če je slab performance (neumne napake) pa zgubim voljo za vozit. - po drugi strani pa vem, da nikol ne bom folka prepričal, da bo dirkal v iRacingu na tem forumu. Predrag je in premalo ljudi, ki bi se resno spravili to vozit. Za 10 ljudi se pa ne splača to delat, kot smo že ene parkrat šli skoz Proti drugim furat, ki jih ne poznam je pa tko tko - skor kokr tko, kokr da bi proti dobrmu AIju vozu Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Plačevanje in drsalnica na cesti..na zadnje ko sem vozu iracing, malo po tem ko je prišu ac vn. Sploh nisem mogu pelat, res je da se navadiš, ampak takšno pomanjkanje filinga(proti ac in rf2) mi je malo škoda, sicer ne vem kako so ti novi gt3 dirkalniki, ampak vse ostalo ni bilo po mojem okusu. Je pa res da so dirke svetovne, upam da pride pr ac čez 10 dni multiplayer da bomo lahko končno mal sprobal Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 A je kdo pelu ta novo America progo (2. slikica, ki jo je prilepu Paps)? Mora biti kar cool za vozit. Za to me mika da bi dal $25 (5 naročnina + proga). Pa še kakšna dirkica online. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 COTA še ni zuni ... Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Če ne uživam v vožnji me tudi daleč najboljši online sistem ne bo prepričal... Raje hotlappam v AC. 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 No no, Joco, bistvo simracinga je racing, ne pa možnost klikanja na 100 dirk ali hotlapanja offline ane p.s. iRacing ima kvečjemu najboljšo organizacijo online dirk, online sistem je pa še zdaj najboljši v dinozavru, ki se na sloracing nikoli ni prijel (imho seveda)... Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Če bojo serverji na ac dedicated, kar baje bodo..potem je to to. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 A se kaj govori, kje bodo serverji, si jih bodo sami kupili, ali kje v najemu? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Oni ne bojo nobenga serverja postavl..isti način bo kot pri rfactorju in race serijah. Citiraj Link to post
JocoG23 416 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Kr naj prišparajo čim več da bodo imeli za nove licence Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 @Murn: jaz sem takoj za kakšne GT dirke. Se dobimo v soboto in poskusimo, da vidimo kolko ljudi pride? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 To soboto jaz nikakor ne bi mogel... bi pa rad odvozil še kako dirko v iracing, sploh če nas bo več, ki se poznamo Citiraj Link to post
Recommended Posts