Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Paps bo vedel več povedat tu, ampak ja... načeloma imaš letno članarino (pa ni glih 100€ letno), ki vsebuje par avtov in prog, vse drugo je pa treba dokupiti.

Jaz mam recimo plačano naročnino nekje do oktobra in kar nekaj vsebine kupljene, konkretno pa nisem pognal že vsaj leto dni. Pogrešam pravilo "2 wheels inside the lines"... iracing forsira "all wheels on tarmac" :)

Splača se vzet akcijo 3 za 1. Dobiš tri mesece, plačaš enega. Pri registraciji je vključen osnovni paket, kateri zajema nekaj avtov in prog. Paps prilepil povezavo.

Članarina je 95 dolarjev letno, vendar so tudi akcije, pri katerih dobiš za ceno enega leta, dve leti.

Vsak dodaten avto stane 11,95 dolarjev in proga 14,95 dolarjev. Imajo tudi sistem popustov, če kupiš  tri ali več avtov ali prog hkrati. Od 10% do 25% popusta. 25% dobiš, če kupiš vsaj 6 izdelkov (npr: 3 proge in 3 avte)

Sicer pa vse lepo piše, samo čas si je treba vzet in zadevo prebrat ;)

Je pa definitivno to, da če hočeš bit aktiven v prvenstvih, katere prirejajo je potrebno dokupovati avte in proge. Vsaka nova proga, katero izdajo, je po sigurno na sporedu sezone. ;) Morajo jo iztržiti ;)

Cenovno nanese kar precej. Je pa IR edini s tako dodelanim sistemom.

Po eni strani oderuški po drugi strani pa spet ne. Še veliko dražji hobiji so.

Ni nujno da pokupiš vse proge in avte. Skoncentriraš se na enega ali dva, pa pač kupiš samo tisto kar rabiš za oba. Nekatere proge se ponavljajo.

Če pa ima serija več avtomobilov, pa tako ne rabiš vseh temveč samo tistega, katerega bi najraje vozil.

Je pa še ena stvar. Če voziš 2 prvenstva in odvoziš minimalno 8/12 dirk v obeh (skupaj 16), dobiš na koncu 10$ kreditov, ki jih lahko porabiš za nakup prog/avtov ali pa podaljšanja članarine. In če to narediš v vseh 4. sezonah, potem je to 40$. (štejejo samo dirke v katerih si odpeljal 50% ali več krogov)

Ko je bil Black friday, je bila članarina 50$ za eno leto.

Jaz trenutno nisem podaljšal članarine, katero sem imel 4.leta. To pa zato, ker trenutno ne vozim nič in mi je brezveze plačevati za nekaj, kar trenutno ne uporabljam. Ko pa me spet prime, pa podaljšam.

Online sistem, je pa tisti, ki iRacing loči od ostalih. Trenutno se nobena druga simulacija ne more primerjati v tem pogledu. Lasersko skenirane proge pa samo še dodajo en čar. Fizika ne bom rekel da je najboljša. Ima minuse in pluse, ampak tako ne bo nikoli kot mora bit. Ruf RT12 trenutno je zelo zelo vozen.

• 2 weeks later...

Ne vem če je ravno oderuško, da maš vsaj kaj od multiplayer racinga, če obstaja neka plačljivost in določene obveznosti v vožnji. Pa se kljub temu določeno število ljudi nima osnov dirkanja, sploh na daljših dirkah. Sicer mi je Ruf bil zelo pri srcu na začetku, ampak ljudje so precej dobri v top splitu ali 2., sploh v cup izvedbi nisem ravno zadovoljen s seboj :(

Jao, upam, da bojo AC kej hitro skup spacal, če ne bom počas začel razmišljat spet o iRacingu :D GT3 je zdej že MP4-12C not, RUF in tale zverina :) 

Bi znalo bit zanimivo...