Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

6. v 9. splitu od 23ih vceraj ob 9ih na daytoni, startal pole position, turn1 prvi krog se mi je en zaletel v rit, zgubo 3 mesta, v 2. krogu je en sredi ovinka zabremzal, avto letel skoraj 10kmh manj, se en spin, pado na 15. mesto nekje, prvi pitstop nardil hitreje kot drugi, popravil avto, minuto pap ol za popravilo, pol pa se par incidentov s kolesi offtrack, 5x mi je ostalo 2 uri do konca, 1x uro pa pol do konca po spinu v turn1, pa smo zdrzali, prilezel na 5. mesto ampak sem rajsi prepustil enemu, ker nisem mel incidenta, tak da je bla kar ok dirka.

sel sem se ob 2h, startal 4. v 4. splitu, turn 1 nesreca, ker sma dva hotela varnost in je en sel iz leve linije na desno in se dotaknil nosa, bum v steno, 12 minut popravil, tako da sem kar zakljucil, skoda :S

• 2 weeks later...

Mislim, da AC nebo ravno tisto, kar vsi pričakujejo. Povrh vsega pa daleč od IR.

Osebno mnenje [smoke]

Ja, trenutno še ni najbolj izpiljen AC in ga je tut težko primerjat z iRacingom, ki je zunaj že od 2008 in ga sproti posodablja in razvija malo večja ekipa.

Še vseeno pa se mi zdi, da bi znal bit za organizacijo kakšnega prvenstva dosti boljši kot iRacing. Sej smo z iRacingom probal ene 2x pa ni bilo nobenega pravega zanimanja.

Glih poslušal pogovor na you tube. No, vem da je tema IR, sam omenil bom, da MP za AC naj bi prišel v marcu. Ne bo tako obsežen, kot je pri IR. Boš pa naprimer lahko rezerviral mesto v dirki, tako da bo v tem času server že prej naložil vse potrebno in ko boš šel pač na dirko, nebo težav pri join-u,....

PS: nasledenji Updejt pri AC je McLaren GT3 ;)