B_U_R_I 3 290 Napisano January 18, 2014 Share Napisano January 18, 2014 Čedalje več bo GT3 dirkalnikov Lih zdj, ko mi iRacing več ne diši in komi čakam na AC 1.0 Citiraj Link to post
jrk0 5 Napisano January 26, 2014 Share Napisano January 26, 2014 6. v 9. splitu od 23ih vceraj ob 9ih na daytoni, startal pole position, turn1 prvi krog se mi je en zaletel v rit, zgubo 3 mesta, v 2. krogu je en sredi ovinka zabremzal, avto letel skoraj 10kmh manj, se en spin, pado na 15. mesto nekje, prvi pitstop nardil hitreje kot drugi, popravil avto, minuto pap ol za popravilo, pol pa se par incidentov s kolesi offtrack, 5x mi je ostalo 2 uri do konca, 1x uro pa pol do konca po spinu v turn1, pa smo zdrzali, prilezel na 5. mesto ampak sem rajsi prepustil enemu, ker nisem mel incidenta, tak da je bla kar ok dirka. sel sem se ob 2h, startal 4. v 4. splitu, turn 1 nesreca, ker sma dva hotela varnost in je en sel iz leve linije na desno in se dotaknil nosa, bum v steno, 12 minut popravil, tako da sem kar zakljucil, skoda Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 7, 2014 Share Napisano February 7, 2014 Me malo oval zopet matra... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 7, 2014 Share Napisano February 7, 2014 Ali je iRacing top shit za USA goveda? Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano February 7, 2014 Share Napisano February 7, 2014 Čedalje več bo GT3 dirkalnikov Lih zdj, ko mi iRacing več ne diši in komi čakam na AC 1.0 Mislim, da AC nebo ravno tisto, kar vsi pričakujejo. Povrh vsega pa daleč od IR. Osebno mnenje Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 7, 2014 Share Napisano February 7, 2014 A iR je samo multiplayer ali kako. Moram malo potrenirat najprej, pa kakšno stran s setupi najti? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 7, 2014 Share Napisano February 7, 2014 Samo MP. Imaš tudi test session ampak moraš biti povezan preko spletne strani, saj iR deluje smo preko te. Setupe, pa najlažje najdeš na iR forumu Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 8, 2014 Share Napisano February 8, 2014 Mislim, da AC nebo ravno tisto, kar vsi pričakujejo. Povrh vsega pa daleč od IR. Osebno mnenje Ja, trenutno še ni najbolj izpiljen AC in ga je tut težko primerjat z iRacingom, ki je zunaj že od 2008 in ga sproti posodablja in razvija malo večja ekipa. Še vseeno pa se mi zdi, da bi znal bit za organizacijo kakšnega prvenstva dosti boljši kot iRacing. Sej smo z iRacingom probal ene 2x pa ni bilo nobenega pravega zanimanja. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 8, 2014 Share Napisano February 8, 2014 Seveda pa vo veliko lažje z AC že zaradi tega, ker je občutno cenejši in bo zaradi tega več prijav. Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano February 8, 2014 Share Napisano February 8, 2014 Glih poslušal pogovor na you tube. No, vem da je tema IR, sam omenil bom, da MP za AC naj bi prišel v marcu. Ne bo tako obsežen, kot je pri IR. Boš pa naprimer lahko rezerviral mesto v dirki, tako da bo v tem času server že prej naložil vse potrebno in ko boš šel pač na dirko, nebo težav pri join-u,.... PS: nasledenji Updejt pri AC je McLaren GT3 Citiraj Link to post
Danjel T. 280 Napisano February 8, 2014 Share Napisano February 8, 2014 Ups. Sem videl, da so to že omenili v AC temi. Sorry Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano February 14, 2014 Share Napisano February 14, 2014 A na začetku lahko dirkaš z Street stock Mazdo MX_5 in Legends Fordom ali kako? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 14, 2014 Share Napisano February 14, 2014 DA. Povezava! 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts