Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

To throw money away, or not to throw money away - that is the question :)

Full bi nabavu, sam kaj ko bom spet sam ene 3x pelal in bo to to... Sploh pa komi čakam na AC in mi je mal bv še karkoli vlagat v tole ...

Mja, te čist razumem. Tud bolj k gledam tole bolj se mi zdi da je korveta tam-tam, tako da vprašanje kolk bo drugač oz. boljš za vozit od nje. Jaz mislim da lahko vsaj za začetek preskočiš, vsaj jaz bom, pa potem vidiš kakšen bo odziv drugih. Tko gledano bi že velik rajši dal na blef za Porscheja ko pride.

Prvi dan izzida bo itak polno hostov s tem avtom, tako da boš kmalu izvedel kakšen je avto in s katerim se lahko primerja. Ko bi le kapitalisti iRacingovi spustili cene prog in avtov na razumno raven (npr 5$) bi imel najbrž v arsenalu vse proge in avte. Tako mi je pa škoda "tvegat" denar za nekaj kar morda nikoli ne bom vozil, razen prvih nekaj ur.

Ja mi je včeraj potem Evgen odstopil dobrodušno acc da sem ga probal. V bistvu sem mu napisal točno to kar si ti zdajle napisal Paps. Lahek za vozit in understeer, kar se verejtno s setupom popravi do neke mere. Kar vredu sploh glede na to da bo grid nekaj časa kar poven. Vmes sem probal še lotusa 79 ki sem ga že neki časa gledal in me je kar navdušil... zverina :D