igi 51 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 Kokr sem bral v AutoSimSportu obraba in segevane gum še nista vdelana. Mitja lahko to potrdiš, je res? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 3, 2008 Share Napisano September 3, 2008 Segrevanje gum je ŽE vključeno, kar se pa tiče obrabe, mi pa še ni najbolj jasno. Pri pontiacu ti lahko poči guma zaradi obrabe (premočno zaviranje), kar se je tudi meni že zgodilo, pri drugih avtih pa ne vem. Ampak, nikjer pa ne vidiš obrabe gume! To morajo še urediti! Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 11, 2008 Share Napisano September 11, 2008 iRacing goes Formula1 Mario Andretti drives the Lotus 79 to victory in the car’s competition debut at the 1978 Belgian Grand Prix at Zolder. iRacing’s production of the Lotus 79 model began with the scanning of vintage racer Joel Finn’s Lotus 79. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 11, 2008 Share Napisano September 11, 2008 Kateri zakon! Ta avto bo res sekal! Samo nikjer nisme zasledil kdaj naj bi bil na voljo! Ti? Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 11, 2008 Share Napisano September 11, 2008 no no no, smo že tam ko me do nabave prepriča samo še tale bolid.... :mrgreen: :mrgreen: Citiraj Link to post
Emilo 1 Napisano September 11, 2008 Share Napisano September 11, 2008 Vaaa zdaj so se mi prav zarosile oči... Spomnim se ko sem bil še pokauc in sem imel igračo tega Lotusa Najbrž ne rabim omenjat, da mi je bila ena ljubših! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 12, 2008 Share Napisano September 12, 2008 Upam da iRacing crew res dobro opravi svoje delo, in da nas ne razočara z fiziko dirkalnika. V to skorajda ne dvomim, saj je recimo mod F1 1979 za rFactor bil kar precej daleč od resničnega. Fizika ni upoštevala ground efekta pri vseh dirkalnikih. Tudi sama vožnja je bila bolj kot da bi se po ledu vozil, ampak še vedno daleč boljša od vseh ostalih modov openwheeler-jev (vsi so dobesedno prilepljeni) Res je da bo treba kar nekaj časa počakati do izida Lotusa, ampka bomo že! Ta čas bomo pač zapolnili z kakšno drugo simulacijo pa malo z šolskimi obveznostimi! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 13, 2008 Share Napisano September 13, 2008 Ko pa tole pride pa tut jst kupim Citiraj Link to post
obes 0 Napisano September 14, 2008 Share Napisano September 14, 2008 če pa pride še kaka evropska pista... pa še celo jaz kupim pa še s paypalom če bi se dalo plačati sej s časom mislim da bo Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Sebring iRacing.com users can get their hands on a brand new American road course today as iRacing has added the Sebring International Raceway to their lineup of available tracks. Citiraj Link to post
play 502 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Lepa proga Nekje vem da sm je vozil je res nora...se pa lepo pelje Radical, hudo lep modeliran asvalt, okoliš... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 18, 2008 Share Napisano September 18, 2008 Končno čas tudi za iRacing... ta teden je Infineon IRL verzija, ampak zadnje čase se ne posvečam preveč temu odličnemu špilu, ampak... End dan, en trening in Ena dirka v celem tednu in zanesljiva zmaga:) WR kroga je 1.47.9! LOL (to so krogi u dirke) Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 26, 2008 Share Napisano September 26, 2008 Nascar With the public launch out of the way, iRacing.com seems to be shifting their focus to adding more content to their online-based simulation. After announcing the Lotus 79 and Panoz Motorsport tracks, the team around Dave Kaemmer has now unveiled a project that most oval racing fans are waiting for. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano October 2, 2008 Share Napisano October 2, 2008 fak, šele sedaj sem opazil, da so tudi delujoče sence v iRacingu. Zgleda da imam jst to izklopljeno, oz. da držim na 85 fps. Hudo resnične proge. Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 2, 2008 Share Napisano October 2, 2008 Sm je res grafika asvalta tako fenomenalno lepo narejena in okoliš, zavorne sledi, ograje, nakine Kakšne so pa kaj vse nastavitve v tem špilu, a se dobi akk demo itd?Vsaj mal neki.. :mrgreen: Citiraj Link to post
Recommended Posts