B_U_R_I 3 290 Napisano August 13, 2008 Share Napisano August 13, 2008 Najprej se je treba naučit vozit pol bomo setupe delal Citiraj Link to post
play 502 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Še vedno nism mel kej velik časa za vozit, kar sem pa vozu mi je pa precej všeč. Vozu sm sam pontiaca pa legends (druzga si tut nism kupu) ... en mesec mam plačano kej več pa ne vem, če bom naročal. Premal vozim, da bi se tako drago igral... Evo pa še ena zanimivost čaki, pa kaj, ko ga tako malo rukneš, je že vse narobe?Avto ni več to to?...men je to zanimivo, praksa pa drugo pomoje... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Še vedno nism mel kej velik časa za vozit, kar sem pa vozu mi je pa precej všeč. Vozu sm sam pontiaca pa legends (druzga si tut nism kupu) ... en mesec mam plačano kej več pa ne vem, če bom naročal. Premal vozim, da bi se tako drago igral... Dej si nabavi Radicala! Ti nebo žal sovda, ti povem! Za probat Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Še vedno nism mel kej velik časa za vozit, kar sem pa vozu mi je pa precej všeč. Vozu sm sam pontiaca pa legends (druzga si tut nism kupu) ... en mesec mam plačano kej več pa ne vem, če bom naročal. Premal vozim, da bi se tako drago igral... Evo pa še ena zanimivost čaki, pa kaj, ko ga tako malo rukneš, je že vse narobe?Avto ni več to to?...men je to zanimivo, praksa pa drugo pomoje... Ma ne, na to kar se vidi na posnetku ni nič kaj posebnega! Sploh ne čutiš še nič, da si kaj poškodoval! Če pa malo bolj rukneš se pa sigurno čuti! kot v resnici! To niso GTR-ji kjer se lahko kar zaletavaš! Probaj Skip barber - en dotik in si brez krilca - tko kot v resnici! Špil te dobesedno pripravi do tega, da se SPLOH NE zaletavaš več, oziroma hočeš narediti vse da do trka nebi prišlo, ker ti bo 2x žal! Ostal boš brez voznega dirkalnika, in še ob iRank točke boš, ki pa si jih samo z garanjem priboriš nazaj! Tako, da to je pa že bližje realnosti! Meni je pristop ušeč, nevem če je še kakemu izmed nas, ma useeno upam da je ! Citiraj Link to post
play 502 Napisano August 14, 2008 Share Napisano August 14, 2008 Pol še dosti bolje kot v Wtcc game 07, mislim še bolj realno...to je pol res za prave dirkače , škoda ker neb mogl met vsi tega špila, pa akcija... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 15, 2008 Share Napisano August 15, 2008 Uradna novica: 26. avgusta 2008 bo iRacing uradno na voljo vsem! Preveri na domači spletni strani. Po mnogo letih razvoja in beta testiranju, so se avtorji končno odločili da izdelek ponudijo širši množici ljubiteljev dirkanja pc simulacij! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 26, 2008 Share Napisano August 26, 2008 Danes smo 26. avgusta in iRacing je uradno na voljo vsem! Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano August 26, 2008 Share Napisano August 26, 2008 Kaj to pomeni? Da jo lahko free "zdownlowdamo"? Pa kje si jo lahko dol potegnemo? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 26, 2008 Share Napisano August 26, 2008 Sedaj je stran v pripravi, kjer bo 6 ur! Potem bo vse nared! Še malo počakajte fantje! Ko bo nared za downloadanje, vas takoj obvestim kako in kaj! Ne bo pa zastonj, osnovna verzija pač stane $20 (za mesec dni vozakanja). Ni tko zlo poceni, ma za preizkusiti, pa spet ni tko zelo drago pomoje! Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano August 26, 2008 Share Napisano August 26, 2008 Špil je zunaj. Prijavite se lahko TUKAJ!!! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 27, 2008 Share Napisano August 27, 2008 To bo sam dodatne noobe privedlo... Take k pojma nimajo pa majo gnar. Kaj pa ligaške dirke bo to kej kmal podpiral? Prej se mi niti ne zdi vredno probat... Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano August 28, 2008 Share Napisano August 28, 2008 Če ne morjo dat enega avta in vsaj pol proge zastonj ,tolk , da vidmo v čem se gre nej kar sami imajo ta špil , vagine škrte. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 2, 2008 Share Napisano September 2, 2008 Evo, smo mal trenirali danes. Sem šeč eno dirko in zmagal! In to 16 sekund pred drugim, cela dirka je bila 30min in 7 sekund. Za pokušino: časi krogov dirke: Malo zatem sem pa še skoraj naredu svetovni rekord, no še malo pa bo! To pa so najboljši časi doseženi na tej Summit Jefferson Course progi! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 2, 2008 Share Napisano September 2, 2008 Bravo! Sam zgleda da pa gume kr dobro drzijo vse tja do konca, sodeč po krogih, ki si jih na konc še lahko pelu... Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano September 2, 2008 Share Napisano September 2, 2008 Ja, ta ma kar vzdržljive gume, čeprav ti lahko tudi poči, vsaj pri Pontiacu mi je že ene parkrat! Ma gume po moje še niso dodelane! Drugače - špil je zakon! Citiraj Link to post
Recommended Posts