Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Kakšen dan nič, max pa 1,5 ure na dan,več tud časa ni :D Pozna se, če maš folk, ki ti pomaga z setup-i ali pa ti povejo kje kiksaš.. Setup od Papsa , lekcija od Jožeta pa si tam :D

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Nisem še nič probal. Samo verjetno bo treba downforce dat mal višji kot v RA fixed. Za začetek probej tist kar sem ti prej reku. Pa ko boš na serverju nekoga res hitrega glej pa bod pozoren na njegovo najvišjo hitrost. Boš vidu glede na tvojo če ma višje nastavljen downforce al pa manj. Mal špijunej ;)

Bom probal. Hmm je treba imet srečo da bo kdo na hosted, ki ima soliden čas.. Včeraj je bil najhitrejši čist mal pod 1.50.xxx , tolk pa tud sam letim čez par krogov treninga. Target mi je tam nizkih 1.47 razen če bi na tej progi zarad NTM-ja časi full narastli kar pa močno dvomim glede na rezultate prejšnjih dve pist.

Pozdravljeni vsi skupaj :)

Matjaž Murn mi je preko pmja poslal povabilo za mx5 tekmovanje in sem tako našel to stran. V resnici sem se komaj sam prijavil pri Iracingu in nimam dobene proge, ki se mora kupiti. Sem pa si kupil Nascar avte, C in B serijo. Proge šele pridejo, kak je denar.

Drugače moj namen pri Iracingu je bolj ali manj casual Nascar v B/A kategoriji in Mclaren GT3 v Mixed class (Bolj resno kak se bom proge naučil). Da ne bo kdo mislil da sem pro. :). Sem totalen noob pri cestnih dirkah. Pri krožnih že imam nekaj izkušenj iz Nascar 2003 igre in ostalih dirk. Pri Iracingu nascar sem probal C kategorijo in začel z 28 mesta in končal 7 v week 13.

Zdaj se samo učim cestne proge in berem in berem kako je treba vozit. Delam in testiram pri setupih da se naučim kolko se le da.

Evo to je to. Uživajte ;)

NTM za V8 in popravki glede drafta za dallaro

Unless something goes dramatically wrong in testing we will release the new tire model on the Aussie V8 on Monday evening on the week change over. We have gotten a lot of great feedback from Shane van Gisbergen and Scott McLaughlin on the car and I think it's an absolute blast to drive. I have asked Shane to come in and post about it so hopefully he does.

We are also going to roll out an update to the IndyCar on Monday evening with a tweak to the drafting.

Steve

Matjaž Murn mi je preko pmja poslal povabilo za mx5 tekmovanje in sem tako našel to stran. V resnici sem se komaj sam prijavil pri Iracingu in nimam dobene proge, ki se mora kupiti. Sem pa si kupil Nascar avte, C in B serijo. Proge šele pridejo, kak je denar.

Drugače moj namen pri Iracingu je bolj ali manj casual Nascar v B/A kategoriji in Mclaren GT3 v Mixed class (Bolj resno kak se bom proge naučil). Da ne bo kdo mislil da sem pro. :). Sem totalen noob pri cestnih dirkah. Pri krožnih že imam nekaj izkušenj iz Nascar 2003 igre in ostalih dirk. Pri Iracingu nascar sem probal C kategorijo in začel z 28 mesta in končal 7 v week 13.

Zdaj se samo učim cestne proge in berem in berem kako je treba vozit. Delam in testiram pri setupih da se naučim kolko se le da.

Pri road si sam zapomni slow in fast out pa boš hiter solidne čase dosegel. Načeloma pa si ne kupovati stvari na zalogo. Kupiš ko rabiš ali pa je kakšna akcija... se da kar nekaj prišparat ;)

Dobrodošel na forumu. Upam, da se prijaviš tudi v Mazda prvenstvo in da se čimprej vidimo na pisti :)

Sašo dej mi nastavitve volana napiši, ne vem zakaj mi po novem ko zaviram, tako vibra v volanu dela, čist moteče, ja Mazda se kr malo drugače pelje, še mal bolj zafrknjena je, drugače meni dobro-dost solidno.