Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Nastavi si tiste boxe spodaj, da ti kaže relativni timing in vidiš približno kok so ostali oddaljeni. Tisto za vsak milimeter s proge bi tudi po mojem mnenju lahko malce omilili. Tko al tko imaš slabši čas, če pelješ po travi, če sekaš pa moraš itak upočasnit.

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Ma kaj pa vem... ko se navadiš da ni sekanja pač tega ne delaš več, isti klinac kot pravilo 2 koles na cesti.. ko se navadiš tega pač ne voziš z vsemi 4 po travi :P

Za track status imaš tipke mislim da od F1-F9 , si jih pa lahko prenastaviš v options, others če se ne motim.

Hehe razvajenc.. na forumu iRacinga poglej če je kakšena aplikacija narejena za to... obstaja jih kar nekaj, iSpeed bi mogoče tole znal, pa neki ala Fia timing obstaja...

Jaz načeloma vklopim samo takrat ko rabim (timing,relative,fuel), manj oslarij je na enkranu manj stvari mi pobira koncentracijo :P:D

Jaz načeloma vklopim samo takrat ko rabim (timing,relative,fuel), manj oslarij je na enkranu manj stvari mi pobira koncentracijo :P:D

Se strinjam! Trost, ti bi rabil že svojega inženirja, pa da te malo sklofuta ko po travi pelješ! [krniki]

Men je pa kar fajn da se kaznuje če greš iz proge. Se folk vsaj trudi, pa še !!challenge!! je skoz na ful tišat pa nikol s proge zletet ;) Sej se navadiš. Kar se pa grafike "kje je kdo" tiče pa se boš tud navadu. Sam to si zapomni "F3 morš met zmer vključen ko voziš" ;) Stvari so drugače res simpl ;)

Bom še jaz nekaj na kratko napisal na to temo.

Glede na to, da je, oz. hočejo, da je špil čim bližje realnosti potem bi špil MORAL dovoljevati 2 kolesi s proge, kot je povsod v RL. Paps, to še ne pomeni zletet s proge. Se pa strinjam, da se kaznuje, ko zapelješ s proge z več kot dvema kolesoma.

Zdej je pa že čas, da tut jaz spet mal zalaufam iRacing.

Probal nov update....dej naj še kdo ki ima Dallaro proba. Jaz na NTM ne čutim neke razlike napram prej (cca 0.1 sec hitrej ko prej, samo to bi po moje tud z starim NTM peljal), mogoče pač nimam takega stila vožnje, da bi lahko občutil razliko. Tiste fixed setup-e, ki so jih dodal pa lahko kar imajo :P Probal sem samo Brands pa na pospeševanju zelo težko ne powerslidaš... fun but slow, predvidevam :)

@Sennas : Hehe, počak da prideš višje boš videl kolk šele potem incidenti koštajo :D Sam ne obupat :) Sem bil že na 4.50 pa tud na 2.00 :D

@Zamex : A skoz samo poka ? Za 2.0 dol natolčt moraš pa kar dost pi*?! narest :)