Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Je*a... štartal mislim da 11, po 7 krogih že 7, po 15 krogih pa konc veselja :S Eden se je pred mano zavrtel me glih tolk uspel usekat da mi je očitno balans bolida zje*al... Pol me je skoz j*!@? na zaviranju in me v 16 krogu tud od?!{!..Bo pa naslednjo tolk boljš :D

Nisem vedu da že v ligi voziš :) Si pa čist Hardcore postal :P

Hehe itaq... bla je prilika in sem zagrabil :) Špica, to je spet čist en nov "sistem" udejstvovanja.. Škoda da sem sesipal, samo bo še dirk za kakšne pike pobirat ;)

Jaz mam tud ob 9ih še eno mazdo :D. Že petič zapored, ne morem nehat......dokler zmagujem, morem nadaljevat, ko bo višja klasa ne bom imel za burek. :)

Hehe tebe smo pa res čist zasvojil :)

6 dirk sem odpelu danes, 2x zmagal, 2x stopničke, zadnjo sem se zafrnkil sam, ko so bli že sami c,d,b strički in edini jaz rookie :D, vodil, potem pa stena je bla blizu hihi, se prikolajsal na šestem mestu. Jutri nadaljujemo. Lajkam........tolko nisem bil že dolgo odvisen od česarkoli. :D

Po moje ti bo ratal fast track naredit in boš prec D, kar ti pa že daje mal več opcij kaj boš vozil ;)

Jaz sem iz Solstice in Mazde skočil na Mustanga.Potem Super Car V8,Corvetta,HPD in zdaj sem v Dallari, ki je za moje pojme the best car na iRacingu. (Nimam pa "še" čist vseh road avtov). Eni raje vžgejo open wheeler in gredo iz Mazde,Skippy, Star Mazda.

Men skippy že po imenu ni dišal (mislim, ko da je delfin al pa kaj takega :D ) in ko ga je Rok nabavil, sem lahko tud sprobal, da sem se prav odločil. Je pa drugače Mazda Star baje tud odličen avto in tud zelo popularna med iRacer-ji ;)

Mja, hvala za nasvete Sašo. [ok]

Noč je mimo, čas je da pokritiziram. Na živce mi gre da se kaznuje vsak mm izven proge (malo takneš travo že vse cvili off track), nepotrebno kompliciranje, nerealno, to bi lahko malo omilili po moje. In manjka mi neki track status display, da bi videl bolj razločno kje so vsi.....sicer se navadiš da si več al manj slep. :D