FBR18 112 Napisano April 29, 2012 Share Napisano April 29, 2012 Hehe, hudi, tud set je dobr Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 30, 2012 Share Napisano April 30, 2012 Hudo Paps!!!! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano April 30, 2012 Share Napisano April 30, 2012 @Paps : A imaš ti mogoče Motegi ali pa kakšno pisto ki ima nov surface ? A je dost razlike ? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 30, 2012 Share Napisano April 30, 2012 Mam motegi. Kaj pa vem. V replayih se vid, Ko voziš pista zgleda drugače. Kar se pa mene tiče pa kej velike razlike ni. Sej ko voziš ne gledaš kako okolica zgleda ane Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Končno mel priliko probat to čudo od Caddy-ja (pa ne VW ). Moj opis bi bil: When the huge spoiler at the back just ain't huge enough 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Mam motegi. Kaj pa vem. V replayih se vid, Ko voziš pista zgleda drugače. Kar se pa mene tiče pa kej velike razlike ni. Sej ko voziš ne gledaš kako okolica zgleda ane Hehe, itaq da ni cajta... sam je bila neka debata kolk je full drugače pa me je čist tako zanimal. Itaq pa moram Montegi nabavit, ker ga teramo to sezono z Dallaro Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Glede na to da si zaslužu to sezono, to ne bo problem ane Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Itaq da ne, pade vsake 3 mesece najmanj 10$ Bi človek skor lahko rekel, da me plačajo da vozim Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Zanimiv post glede Mazde MX5 od nekoga ki dirka z njo IRL I just did a CJ Wilson Racing test session with our whole team. At the end of the session, we were ordered to not put much iRacing testing time in as the car is unbelievably unrealistic. We all agreed that a lack of lateral grip is the cause, and the car WASHES out on HIGH camber turns!! Makes no sense Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Mah jaz takih sploh ne berem več. Eni trdijo da je on the spot eni da je total mim Pa to ne samo za Mazdo, sploh pa mi ni jasno kako bi lahko to dvoje res primerjal ker imaš v RL dost več feedback-a od avta kot pa v simulacijah. Hehe mazde v novem buildu pa sploh nisem še probal ( moram zvečer probat če je res tolk mim )... sam Dallaro drgnem... ziher eden izmed najboljših avtov, če ne celo najboljši Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 1, 2012 Share Napisano May 1, 2012 Sem čist pozabu ko se naštima Dallaro. Krneki sem menjal v nastavitvah. Je pa kr drugač kot je bla. Mal v understeer tiši. Mi je pa ratal 1:30,916 na WG, nimam pa pojma kok je to kej dobr...glenbootwhatever2.rar Citiraj Link to post
Recommended Posts