Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Mam motegi. Kaj pa vem. V replayih se vid, Ko voziš pista zgleda drugače. Kar se pa mene tiče pa kej velike razlike ni. Sej ko voziš ne gledaš kako okolica zgleda ane ;)

Hehe, itaq da ni cajta... sam je bila neka debata kolk je full drugače pa me je čist tako zanimal. Itaq pa moram Montegi nabavit, ker ga teramo to sezono z Dallaro ;)

Zanimiv post glede Mazde MX5 od nekoga ki dirka z njo IRL

I just did a CJ Wilson Racing test session with our whole team. At the end of the session, we were ordered to not put much iRacing testing time in as the car is unbelievably unrealistic. We all agreed that a lack of lateral grip is the cause, and the car WASHES out on HIGH camber turns!! Makes no sense

Mah jaz takih sploh ne berem več. Eni trdijo da je on the spot eni da je total mim ;) Pa to ne samo za Mazdo, sploh pa mi ni jasno kako bi lahko to dvoje res primerjal ker imaš v RL dost več feedback-a od avta kot pa v simulacijah.

Hehe mazde v novem buildu pa sploh nisem še probal ( moram zvečer probat če je res tolk mim :D )... sam Dallaro drgnem... ziher eden izmed najboljših avtov, če ne celo najboljši ;)