Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Weight:

3200 lb

Engine:

6.2L, 90-degree V-8 with aluminum block and heads

Power:

460 hp @ 5400 RPM

Torque:

447lb/ft @4400 RPM

Brakes:

Brembo four wheel discs: six-pot front with 355 mm rotor, four pot rear with 328 mm rotor

Transmission:

Sequential six-speed transmission, no lift shift Suspension:

Three-way adjustable dampers (shocks); front independent SLA, race-modified; rear race-modified independent multi-link.

Hvala, sem vedu da bo imel od 400 do 500hp, da bo težak avto, pa sej pomoje ima sm blok motorja 500kil hehe..., ne bo druge, kot da štartamo sezono z Mazdo.

Ufff sej se zgor v videu vidi, da je naporen za vozit, ogromno dela z volanom, če te malo odnese.

Hmmm tale Caddy bi moral bit blizu V8 Falconu... Že vidim da mi bo ok, ker so mi podobni avti kot Papsu všeč... mater, komaj čakam da probam.

Danes bo iRacing test večer, že vidim :)

Hmmm tale Caddy bi moral bit blizu V8 Falconu... Že vidim da mi bo ok, ker so mi podobni avti kot Papsu všeč... mater, komaj čakam da probam.

Danes bo iRacing test večer, že vidim :)

Ma po videu niti ne, in tudi realno ne gre skupaj, je sigurno V8 bolj spopolnjen avto, po moji oceni, če se pa motim pa toliko bolje.Pa tudi kaj hočjo s tem naredit, da bi dal v igro dva po fiziki podobna avta, enako po moči, edino če se jim gre da dobiš neko motivacijo po V8, meni se po videu zdi stil vožnje V8 malo drugačen, boljši...

Pa še ena težava, da bi dirkali s temi avti, bo kr veliko razlike, med tistimi, ki obvladajo-te zadnji pogon, dosti močan avto in tiste ki ga še ne.

Caddy je na mojo žalost men totalno v pi. Nestabilen na pospševanju, nestabilen na bremzanju, nestabilen čez grbine... ja kaj pa še ostane?!

Pa Indy po novem tud... kar neki. Totalno razočaran. V bistvu mi je potem zdaj že Caddy "bolš" od Indiya, pa mi je bil Indy top avto tle... Razen če še niso poštimal setupov od iR-ja, glede na to da je vmes za eno road pisto kar od ovala setup...Vsaj tako se pelje.

Sej Caddy ni spet tolk slab. Setup ki so ga naredil pri iRacingu je cist mem. Jst sem ga zej ze tolk spedenov da se ga da vozit. Kake res velike podobnosti z V8 ni. Mors bit previden. To pac ni avto ki ga lahko teras kot hoces. Rabi eno fineso.

Trenutno pa mam cas na laguni 1:24,8 ter 1:24,0 optimal.

Dallara pa tud... Setupi so bli zmer slabi ko so avti prvic dobil NTM. Bo treba mal pocakat na setupe s foruma. Itak jih pri iracingu potem stweekajo ter naredijo fixed setap.

Ja ta setup je čist v kurcu. Sem šel Okayamo pelat ... Na vsakem bremzanju je avto plesal, na vsakem pospeševanju je odnašalo rit - tut, če sm gas mel samo na 20%... Pol sm pa mal setup spremenu (čist na pamet, kar se mi je zdelo - npr. zadnji ARB je bil čist mehak pa sm ga stršal) in sm prec za 3 sekunde bolš pelal. Avto res ni za tiščat ampak ga moraš pelat čist lepo, čist mejhni popravki, čist mal gasa, mal bremze.

Aja pa na močnem zaviranju mi ob tla brusi - moram še bolj stršat al pa dvignt :D

Takele mail-e mam zelo rad :D

Dear Saso Prosen,

• Thank you for taking advantage of our Race Participation Program for 2012 Season #1. Please follow the instructions below to claim your $10.00 credit.

...