Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Novi build :

Deploy the new build

Tuesday, 24-Apr-2012 GMT

EDT(-4)

0100 Hosted Sessions*

0700 Service Down

1000 Service Up

GMT

0500 Hosted Sessions*

1100 Service Down

1400 Service Up

AEST(+10)

1500 Hosted Sessions*

1700 Service Down

0000 Service Up

Vozit je špica in dost enostavno ker je gripa full. Bit s tem hudičem hiter pa je čist druga stvar. Trenutno na Watkins Glen tolčem konstantno čase okol 1.32.8xx s polnim tankom, in 1.31.7xx prazen (sem pa prazen naredil max 10 krogov), WR je pa nekaj pod 1.30.xxx.

Mal me j..., ker je stil vožnje dost drugačen od HPD-ja ki sem ga vozil to sezono.

Gume pa kar dober pali še posebej če pretiravaš. Baje naj bi ta avto dobil tudi NTM naslednji teden v Torek.

@Play, ni panike.

@Paps je tako govorijo, sam dokler ne vidim release notes ne vrjamem nič :P . Ntm pa čakam tudi za Ford V8.

Ima pa odličen čas mislim da SkyNet od slovencev... ga moram enkrat uhvatit pa vprašat kako se tega vraga najhitreje pelje ;)

Možno samo v ligi, kjer sem prijavljen se vozi z fixed, pa me še vedno za dobre pol sec s polnim tankom operejo. Po moje nekaj narobe delam sam ne vem kaj :S Sej bo kmal vikend pa mal več časa da naštudiram kje zgubljam.

A mogoče kdo ve kako bi na simple videl kje zgubljam napram nekomu drugemu ? Mam rpy od WR sam na oko težko vidim kje je razlika 2 sec ;)