B_U_R_I 3 290 Napisano March 16, 2012 Share Napisano March 16, 2012 Ja pol pa rec, da ti zrihta kartico Teb sploh ni treba nč nardit pol Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 16, 2012 Share Napisano March 16, 2012 Pr naši hiši je tko: net, pa gsm, pa delo je tvoje, ok pa avto, pa volan-če sem le priden tekom dneva...........,denar, pa ostalo je pa vse od......., bi napisal, zihr kje kaj bere. :twisted: Hehehehehe, a misliš da je kje drugače ? :Samo veš kako pravijo.... Nedaj se Floki....... 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 16, 2012 Share Napisano March 16, 2012 ....bom božičku pisal, če bi mi to kartico poštimal. Pol boš še dolgo brez... Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Danes smo se obljubljeno dobili in se dodobra dogovorili glede iRacing tekmovanja.Po večini smo dorekli glede tekmovanja in ostalega, ostaja še par odprtih vprašanj.Sam pa sem globoko dodatno razmislil glede sponzorjev in trenutno imam zapisanih kar dodatnih na okroglo 10 novih sponzojev, ter dodatno dva, ki sva že dokončno dorekla že znano. Jutri bom imel kar nekaj dela, da jih prepričam v našo pozitivno tekmovanje.Več poročam jutri, proti večeru. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Eh... probal 120 min Sebringa... po 45 min iracing.exe not respoding .... mater ******* windowsem,pc-ju,elektru,t2... skratka vsem po spisku .. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Kako je pa blo do 45 minute, kje si bil? Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 OMFG! Bil sem v top splitu SoF 3700 pa neki drobiž, štart in prvih deset in nekej krogov dobrih, poj pa neumna napaka ko sem preveč prostora pustu HPD-ju ko me je prehiteval za krog na zadnjo ravnino (desno levo kolo na travo -> spin out v steno). Sledil je tow in nadaljevanje dirke ok, oddelal še en postanek v boksih, nadaljujem do približno 20 minut do konca ko se boriva z enim za 7. mesto. Uspe mi super manever, ga prehitim par ovinkov za tem pa naredim napako pri prestavljanju navzdol (ni zagrablo), se zavrtim in tako pripeljem do cilja na 8. mestu. Pace je bil sicer kar v redu, toda želja je bila prevelika. Pred dirko sm mogu it ene 5x scat zarad živčnosti. Posnetek dirke si lahko ogledate na GlacierTV http://glaciertv.com...p/video-archive (trenutno še ni na voljo) še rezultati: http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=5232726&custid=19490 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 18, 2012 Share Napisano March 18, 2012 Štartal 4, padel na 22, potem zlezel nazaj na 14.... evo Je pa takoj padel sweet revange Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Se lahko malo pohvalim, več proti večeru, ker je dan prokleto hud, dobil 4 sponzorje , donacije in druge nagrade, vse gre trenutno po planu.Več kasneje.... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Dej se to na PM zmenimo ... da bo potem bolj presenečenje Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Pablo Lopez trening pred DWC dirko s GoPro kamero. 1 Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano March 20, 2012 Share Napisano March 20, 2012 Štekam vse, tud racing rige, pet monitorjev, super duper volane ampak to, da se pa nekdo snema z gopro kamero...no ja, vsakemu svoje Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano March 20, 2012 Share Napisano March 20, 2012 Men pa kul zgleda. Sej verjetn ne bo vsakič uporablov. No nism ga še vprašal, hehe. Mene bi sigurno motil Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 20, 2012 Share Napisano March 20, 2012 Meni lepo zgleda zakaj, če si frik, posnameš, si zase shraniš, si naredil napake in si jih ogledaš, še predvsem vidiš napako na volanu,, če si frik si te napake pogledaš, imaš pa tudi recimo če si superduper frik, svojo zgodovino posnetkov, kako si vozil, in če si superman frik, pokažeš na stara leta svojim otrokom, kako ste ga krvavo žgali, ko ste bli mladi, namest da bi bli za šankom čist naklani... Jaz dobim kmal gopro2-jko in se zihr posnamem, sm jaz bom še za po vrhu v tangicah nag, zihr hoče to kdo videti! Jaoo, delam pa na polno za SLO iRacing Slo-racing.com tekmovanje , že dobivam celo nove člane-trenutno le člana! 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts