Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Pr naši hiši je tko: net, pa gsm, pa delo je tvoje, ok pa avto, pa volan-če sem le priden tekom dneva...........,denar, pa ostalo je pa vse od......., bi napisal, zihr kje kaj bere. :twisted: :twisted:

Hehehehehe, a misliš da je kje drugače ? :Samo veš kako pravijo.... Nedaj se Floki....... :D

Danes smo se obljubljeno dobili in se dodobra dogovorili glede iRacing tekmovanja.Po večini smo dorekli glede tekmovanja in ostalega, ostaja še par odprtih vprašanj.Sam pa sem globoko dodatno razmislil glede sponzorjev in trenutno imam zapisanih kar dodatnih na okroglo 10 novih sponzojev, ter dodatno dva, ki sva že dokončno dorekla že znano.

Jutri bom imel kar nekaj dela, da jih prepričam v našo pozitivno tekmovanje.Več poročam jutri, proti večeru.

OMFG!

Bil sem v top splitu SoF 3700 pa neki drobiž, štart in prvih deset in nekej krogov dobrih, poj pa neumna napaka ko sem preveč prostora pustu HPD-ju ko me je prehiteval za krog na zadnjo ravnino (desno levo kolo na travo -> spin out v steno).

Sledil je tow in nadaljevanje dirke ok, oddelal še en postanek v boksih, nadaljujem do približno 20 minut do konca ko se boriva z enim za 7. mesto. Uspe mi super manever, ga prehitim par ovinkov za tem pa naredim napako pri prestavljanju

navzdol (ni zagrablo), se zavrtim in tako pripeljem do cilja na 8. mestu. Pace je bil sicer kar v redu, toda želja je bila prevelika. [buzara] Pred dirko sm mogu it ene 5x scat zarad živčnosti. :shock::D Posnetek dirke si lahko ogledate na GlacierTV

http://glaciertv.com...p/video-archive (trenutno še ni na voljo)

še rezultati: http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=5232726&custid=19490

Meni lepo zgleda zakaj, če si frik, posnameš, si zase shraniš, si naredil napake in si jih ogledaš, še predvsem vidiš napako na volanu,, če si frik si te napake pogledaš, imaš pa tudi recimo če si superduper frik, svojo zgodovino posnetkov, kako si vozil, in če si superman frik, pokažeš na stara leta svojim otrokom, kako ste ga krvavo žgali, ko ste bli mladi, namest da bi bli za šankom čist naklani...

Jaz dobim kmal gopro2-jko in se zihr posnamem, sm jaz bom še za po vrhu v tangicah nag, zihr hoče to kdo videti!

Jaoo, delam pa na polno za SLO iRacing Slo-racing.com tekmovanje , že dobivam celo nove člane-trenutno le člana!