Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Ja to že, a vseeno enkrat moraš ta denar zapraviti, ubistvu če dam 75, dobim 100usd , za ta denar pa skor vse pokupim najboljše.

Hmm če jaz prav razumem si moraš kupit credite da si upravičem do popusta ... te credite pa potem zapraviš za kar hočeš.

P.S. : Glede na to kaj se obeta v prihodnosti v simulacijah mislim da bom tud jaz tole izkoristil :D

By the way Codemasters je spet kupil licenco F1, tako da kakšne dobre F1 simulacije ne bo še lep čas :S

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Ima kdo Dallaro ali Lotusa 79, me malo zanima kako se kaj peljeta. Se jaz motim, je to podobna Dallara ko se vozi za ghd? Ali je le motor od Dallare v takih bolidih za ghd, hmmm

Če maš Klik ... naročiš prek klika pa ti pošljejo en dva tri ... še na banko ne rabš it. Če ne se pa zapel do najbližje poslovalnce pa ti zrihtajo tut prec. Pa boš za drugič mel. Te kreditne kartice so pa res đabe...

Bi ti jaz potegnil pa sem nabil limit na kartico ta mesec (otroc rojstni dnevi, nekaj sem za firmo nucal, pa še 75$ sem vzel v tej akciji in je limit 800€ prebit) :S

Hmm boljše akcije ne bo ker... kupis 75$ dobiš še 25$ zraven. Torej če bo recimo popust na letno članarino, boš te dolarje zapravil za to letno članarino in vnovčil 2 popusta... enega ko si nabavil credite in drugega ko si nabavil članarino :D

Play bi ti rade volje pomagal samo trenutno moram prišparat limit enako za en rojstni dan frenda pa še ne vem al bom rabil al ne... Ko sm si rihtal limit sem zaj. ker sem dal samo 400€ kar pa hitr ponucaš :(

Play, a veš kdaj si reku, da zdej boš si pa res zrihtal kreditno kartico. Ko sem ti nabavil dodatke za RACE. Zdej pa poglej, kdaj je to blo. cccccc [Joj]

Sej vem, sej vem...nimaš časa, a ne. ;)

Jup sm reku , da že 5 let obljubljam.....bom božičku pisal, če bi mi to kartico poštimal.

Pr naši hiši je tko: net, pa gsm, pa delo je tvoje, ok pa avto, pa volan-če sem le priden tekom dneva...........,denar, pa ostalo je pa vse od......., bi napisal, zihr kje kaj bere. :twisted: :twisted: