mzajcek 4 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Ko poteče naročnina lahko sam še na disku gledaš fajle. To mi ravno ni všeč in me omejuje pri odločitvi. Da bi pa za 3 mesce kupil, potem bom pa 5ur vse skupaj igral.. škoda da ne morejo naredit, da bi bil nek "free practice" ali pa nekaj takega, kar bi lahko igral tudi ko bi ti potekla naročnina. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 ne da ne morjo, nočjo. 2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 @Murn : Težka bo, me je položila bolezen.. @mZajcek : Če vzameš iRacing kot igro potem res ni ravno poceni proti konkurenci, če pa gledaš na to kot hobi (ko si enkrat nabaviš avte in steze ki te zanimajo ) je napol zastonj.Na leto si lahko že samo z rednim udeležbam na dirkah pridobiš 40$ kredita +5$ za vsako dopolnjeno neprekinjeno leto naročnine, ki ga potem zapraviš za letno naročnino ali dokup novih stez ali avtov. Vozijo se tudi dirke kjer za dobre uvrstitve spet kasiraš kredite... Če pa si alien in butneš svetovno prvenstvo lahko odneseš domov 10.000 $ Citiraj Link to post
mzajcek 4 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 @Murn : Težka bo, me je položila bolezen.. @mZajcek : Če vzameš iRacing kot igro potem res ni ravno poceni proti konkurenci, če pa gledaš na to kot hobi (ko si enkrat nabaviš avte in steze ki te zanimajo ) je napol zastonj.Na leto si lahko že samo z rednim udeležbam na dirkah pridobiš 40$ kredita +5$ za vsako dopolnjeno neprekinjeno leto naročnine, ki ga potem zapraviš za letno naročnino ali dokup novih stez ali avtov. Vozijo se tudi dirke kjer za dobre uvrstitve spet kasiraš kredite... Če pa si alien in butneš svetovno prvenstvo lahko odneseš domov 10.000 $ Saj s tega vidika je čisto kul, problem pa je, ko ne igram redno, oziroma zadnje čase zelo redko, ker mi zraven vsega niti ne znese toliko prostega časa, katerega pa porabim še za ostale stvari.. Zraven tega mogoče 2 mesca nimam volje igrat, potem bi zopet kak mesec, ali mogoče več, mogoče samo kak dan.. V tem primeru je meni ta sistem zelo neprijazen. Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Opomnik! Ta vikend je 120min Sebringa. Kdo vse pride? Jest pridem z mojo preljubo vettko! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Mam Sebring - do zdj odpeljal ene 2 kroga in ne poznam nč ... Dve ure je pa ogromno zame, ker nisem navajen dolgih dirk. Srečno vožnjo! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Sebring vozimo tudi ta teden v GT prvenstvu, tako da "nadrkal" ga bom sigurno Kdaj v nedeljo pa je štart ? P.S. : Prva slika VTS-a 1 Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano March 13, 2012 Share Napisano March 13, 2012 Štart je ob 17.00 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 14, 2012 Share Napisano March 14, 2012 Evo, sem probal mal tale Sebring. Najboljše do sedaj po enih 30 krogih je 1.47.442 z fixed setup-om. 1 Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 14, 2012 Share Napisano March 14, 2012 Ja proga je fenomenalna, lepo ga pičiš, progo poznam iz ,FM2 ,FM3,FM4 dosti zafrknjena a vseen res lušna pista...Lep video! Kaj gremo za vikend na eno pivce za živce, da se mal pomenmo Murn, Sašo, Rok...še kdo? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 14, 2012 Share Napisano March 14, 2012 Ja, mate cajt v nedelo? Al pa petek popoldne ... Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 14, 2012 Share Napisano March 14, 2012 V nedelo dop imam čas oz np, se vam prilagodim... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano March 14, 2012 Share Napisano March 14, 2012 @play : Pista je istočasno zaje*ana in zabavna Proga ima velik bump-ov in je na izhodih treba prav pazit z gasom drugače se zgodi "la pirouette" Tudi od robnikov dost dobro odbija avto,je pa tudi dost odvisno od setup-a, tako da tale fixed setup mogoče ni najboljša izbira. @murn: Petek ni šans, ker če se sestavim letim v Lj. Edina opcija je nedelja dopoldne/zgodaj popoldne, ker ob 17h bom najbrž res probal tiste 2 uri Sebringa. Že dolgo nisem probal kakšen endurance race pa je tole prilika, ki je ni za spustit A bo še kdo poleg Gašperja in mene peljal 120 min Sebringa ? Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 14, 2012 Share Napisano March 14, 2012 V nedelo dopoldne kavica....pomoje najbolje. Sebring zadnji desni ovinek, pa avto velik skače, kr tam je bil oz. je še kr zelo štukan asvalt, bolj beton hehe.. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 14, 2012 Share Napisano March 14, 2012 Nedelja dopoldne it is ... Upam, da ne prespim Moram si že zdj alarm naštimat... Citiraj Link to post
Recommended Posts