Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Ko poteče naročnina lahko sam še na disku gledaš fajle. :P

To mi ravno ni všeč in me omejuje pri odločitvi. Da bi pa za 3 mesce kupil, potem bom pa 5ur vse skupaj igral.. škoda da ne morejo naredit, da bi bil nek "free practice" ali pa nekaj takega, kar bi lahko igral tudi ko bi ti potekla naročnina.

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

@Murn : Težka bo, me je položila bolezen..

@mZajcek : Če vzameš iRacing kot igro potem res ni ravno poceni proti konkurenci, če pa gledaš na to kot hobi (ko si enkrat nabaviš avte in steze ki te zanimajo ) je napol zastonj.Na leto si lahko že samo z rednim udeležbam na dirkah pridobiš 40$ kredita +5$ za vsako dopolnjeno neprekinjeno leto naročnine, ki ga potem zapraviš za letno naročnino ali dokup novih stez ali avtov. Vozijo se tudi dirke kjer za dobre uvrstitve spet kasiraš kredite... Če pa si alien in butneš svetovno prvenstvo lahko odneseš domov 10.000 $ :D

@Murn : Težka bo, me je položila bolezen..

@mZajcek : Če vzameš iRacing kot igro potem res ni ravno poceni proti konkurenci, če pa gledaš na to kot hobi (ko si enkrat nabaviš avte in steze ki te zanimajo ) je napol zastonj.Na leto si lahko že samo z rednim udeležbam na dirkah pridobiš 40$ kredita +5$ za vsako dopolnjeno neprekinjeno leto naročnine, ki ga potem zapraviš za letno naročnino ali dokup novih stez ali avtov. Vozijo se tudi dirke kjer za dobre uvrstitve spet kasiraš kredite... Če pa si alien in butneš svetovno prvenstvo lahko odneseš domov 10.000 $ :D

Saj s tega vidika je čisto kul, problem pa je, ko ne igram redno, oziroma zadnje čase zelo redko, ker mi zraven vsega niti ne znese toliko prostega časa, katerega pa porabim še za ostale stvari.. Zraven tega mogoče 2 mesca nimam volje igrat, potem bi zopet kak mesec, ali mogoče več, mogoče samo kak dan.. V tem primeru je meni ta sistem zelo neprijazen.

Ja proga je fenomenalna, lepo ga pičiš, progo poznam iz ,FM2 ,FM3,FM4 dosti zafrknjena a vseen res lušna pista...Lep video! [ok]

Kaj gremo za vikend na eno pivce za živce, da se mal pomenmo Murn, Sašo, Rok...še kdo?

@play : Pista je istočasno zaje*ana in zabavna :) Proga ima velik bump-ov in je na izhodih treba prav pazit z gasom drugače se zgodi "la pirouette" :D Tudi od robnikov dost dobro odbija avto,je pa tudi dost odvisno od setup-a, tako da tale fixed setup mogoče ni najboljša izbira.

@murn: Petek ni šans, ker če se sestavim letim v Lj. Edina opcija je nedelja dopoldne/zgodaj popoldne, ker ob 17h bom najbrž res probal tiste 2 uri Sebringa. Že dolgo nisem probal kakšen endurance race pa je tole prilika, ki je ni za spustit :D

A bo še kdo poleg Gašperja in mene peljal 120 min Sebringa ?