Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Pridno treniram, Mazdo sem se že kr navadu, se mi res zelo odlično pelje, tudi ne gre tko počas, kr vredu..., mal me zanimajo vaši časi z Mazdo na Laguni seci,Okayami dolga kratka, lahko vse proge razen ovalov.

Pa še ali velik predelujete setup vozila ali ga raje pustim na miru.

Pridno treniram, Mazdo sem se že kr navadu, se mi res zelo odlično pelje, tudi ne gre tko počas, kr vredu..., mal me zanimajo vaši časi z Mazdo na Laguni seci,Okayami dolga kratka, lahko vse proge razen ovalov.

Pa še ali velik predelujete setup vozila ali ga raje pustim na miru.

To lahko vse sam pogledaš, poiščeš nas na strani iRacing-a potem pa lahko gledaš vse čase. Moraš pa upoštevat, da so to lahko časi iz prejšnjih sezon, ko so se avti drugače peljali, sploh pa pri kakšni Mazdi, ki je šele par mesecov na new tyre model-u.

No no, Rok ima Okayama International Circuit - Short Course Race 1:02.243 , sam pa imam 1:02.8xxx tako da počasi pa bo.

Dve vprašanji, se lahko kdaj dobimo pa skupaj odvozimo kakšno, pa še, a lahko že sedaj kupim še kakšen avto,progo...mislim da ne, morm malo odvozit nekaj dirk?

Hud video, zlo lep skin...

Vprašanja, preden grem na dirke, lahko še kupim kakšno pisto in dirkalnik? Ko testiram avto treniram, gorivo se mi zdi, da ne gre dol, non stop enako litrov ali se motim? Pri nastavitvah volana oz stopalk moram nastavit sklopko, ker ne vozim na sklopko in moram spuščat gas, ko je konec obatov, da mi avto lepo prestavi, je možna nastavitev brez sklopke?

Sem pa danes malo vozil oval, pa meni je oval čist soliden, tudi avto se pelje prou hudo.

Mi je pa fizika iz dneva v dan res nadmočna, prou nor nor špil, Mazda čist seka!!

Lahko kupiš kadar hočeš. Če boš pa hotu online proti drugim boš pa mogu met licenco katero avto zahteva. Za teste licenc ne rabiš. Skippy recimo, ma D če se ne motm. Ti samo Safety Rating sprav nad 3.0 najprej.

Pri prestavljanju na dol mal pritisni "blip" na gas (na hitro) pa bo zamenjal na dol, kadar boš hotu :)

Čim manj incidentov!

Imaš tud v options za vklopit auto blip ali pa auto clutch. Sam je boljš če se navadiš da sam blipaš.

Mislim da dokler si v rookie ni porabe goriva in obrabe gum če se ne motim. Ko boš Mazdo vozil z D licenco pa se upošteva tudi poraba in obraba gum.