Paps 597 Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 A se da kje dobit 3D modele od iRacing dirkalnikov pa da lahko pol skin obesiš gor in nardiš render npr. v 3Ds maxu? Je kdo že kje zasledil? Nisem še zasledu. Pomojem da ne. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 You cannot import your tga to an iracing model, because you can't get iRacing models. Not legally anyway. The only thing you can do is import your tga to iracing and view it in their sim. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 Ko hočeš pogledat skine je najboljš da loadaš Centripetal Circuit. Je najkrajši način. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 1, 2012 Share Napisano February 1, 2012 Paps a si tole vedu ? There is a slight difference between asphalt and concrete yes. We also have variations in asphalts, and so on. Also, we made some changes to the tire model's way of calculating torsional stiffness, which might as a side effect be giving better temperature and wear readings. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Škoda, ker za Race serijo so se dobili 3D modeli in si lahko naredu res hude renderje. Mnja, itak morm nardit/nekoga dobit, da mi kakŠen lep skin nardi in ga pol razpotegnem na vse dirkalnike. Tale SaŠotov lineup v podpisu mi je čist hud Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Sašo, nisem Me veseli da ni vse monotono Matjaž.. Sašo je pomojem vse te skine naredu kar prek iRacing strani. mY Racing/Customize Car(s) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Ja, sej se mi dozdeva. Sam hočem bit 1337 Nikakor mi ni nič všeč kar tam nardim P.S.: 1337 je bil včasih konstantno uporabljan iz moje strani, zdej se mi pa zdi, k d sm tole iz naftalina potegnu Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Sašo, nisem Me veseli da ni vse monotono Matjaž.. Sašo je pomojem vse te skine naredu kar prek iRacing strani. mY Racing/Customize Car(s) Drži, narejeni so kar preko editorja v iRacingu En čas sem se igral s skini, pa mi ni šlo najbolje od rok, oziroma mi končni izdelki niso glih sedli Citiraj Link to post
Gapi 111 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Lahko bi nardil en enoten skin z glavnim sponzorjem slo-racing, da bi imel vsi na slo-racingu enake skine z različno osnovno barvo in nardimo ekipo slo-racing ko bo iRacing dodal možnost - verjetno bo to naslednji build ki bo tudi vključeval možnost menjave voznikov med dirko . Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Jaz sem takoj za, samo rabimo nekoga, ki ima živce pa čas... Je treba skor celo paleto avtov pokrit s skini kar pa niti ni tako malo... Za povrh pa je še tečno ker nimaš 3d modela od iRacinga in moraš potem skoz v špil hodit in gledat kaj si napacal Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Ja, zato sm jst sprašval, če obstajajo 3D modeli Lahko nardimo en natečaj Bom malce z mAxLom podebatiral Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 New year, new season, new build, and our best offer yet! Come back to iRacing and get 3 months for just $9! All your stats, licenses, as well as previously owned cars and tracks are waiting for you. Season 1 starts this week, so renew today! Se vidmo na stezi takoj ko enga s paypalom dobim... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Dobr, da sm jst predvčerajšnjim podaljšal za 30$ ... pi**** mat**** Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Upam da bo spet kakšna akcija tud za letne naročnine.. Murn, drugič pa povej da podaljšuješ, bi ti kakšne promo code najdl... Citiraj Link to post
Recommended Posts