Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

You cannot import your tga to an iracing model, because you can't get iRacing models. Not legally anyway.

The only thing you can do is import your tga to iracing and view it in their sim.

Paps a si tole vedu ?

There is a slight difference between asphalt and concrete yes. We also have variations in asphalts, and so on. Also, we made some changes to the tire model's way of calculating torsional stiffness, which might as a side effect be giving better temperature and wear readings.

Škoda, ker za Race serijo so se dobili 3D modeli in si lahko naredu res hude renderje. Mnja, itak morm nardit/nekoga dobit, da mi kakŠen lep skin nardi in ga pol razpotegnem na vse dirkalnike. Tale SaŠotov lineup v podpisu mi je čist hud :)

Ja, sej se mi dozdeva. Sam hočem bit 1337 :) Nikakor mi ni nič všeč kar tam nardim :P

P.S.: 1337 je bil včasih konstantno uporabljan iz moje strani, zdej se mi pa zdi, k d sm tole iz naftalina potegnu :D

Sašo, nisem :) Me veseli da ni vse monotono :)

Matjaž.. Sašo je pomojem vse te skine naredu kar prek iRacing strani. mY Racing/Customize Car(s)

Drži, narejeni so kar preko editorja v iRacingu :) En čas sem se igral s skini, pa mi ni šlo najbolje od rok, oziroma mi končni izdelki niso glih sedli :D

Lahko bi nardil en enoten skin z glavnim sponzorjem slo-racing, da bi imel vsi na slo-racingu enake skine z različno osnovno barvo in nardimo ekipo slo-racing ko bo iRacing dodal možnost - verjetno bo to naslednji build ki bo tudi vključeval možnost menjave voznikov med dirko [dance] .

Jaz sem takoj za, samo rabimo nekoga, ki ima živce pa čas... Je treba skor celo paleto avtov pokrit s skini kar pa niti ni tako malo... Za povrh pa je še tečno ker nimaš 3d modela od iRacinga in moraš potem skoz v špil hodit in gledat kaj si napacal :D

New year, new season, new build, and our best offer yet! Come back to iRacing and get 3 months for just $9! All your stats, licenses, as well as previously owned cars and tracks are waiting for you. Season 1 starts this week, so renew today!

Se vidmo na stezi takoj ko enga s paypalom dobim...

:)