Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Ja, kar traja da dobiš feeling kolk gasa lahko pritisneš, da kolesa pri pospeševanju čist malo zdrsujejo. Je pa tud odvisno od piste, ker nimajo vse enakega gripa. Upam da v torek pride NTM tudi za V8 in da bo kaj več Evropejcev vozil te zverine. Rade volje bi odpeljal še eno sezono z V8, sam če ne uničijo avta z NTM pa da so polne dirke zvečer po našem času .

Upam da v torek pride NTM tudi za V8 in da bo kaj več Evropejcev vozil te zverine. Rade volje bi odpeljal še eno sezono z V8, sam če ne uničijo avta z NTM pa da so polne dirke zvečer po našem času .

To bi tud jaz rad vidu. Upam da so poslušal Van Gisbergna :)

Aja.. Kok maš PB s Corvetto na Okayama?

To bi tud jaz rad vidu. Upam da so poslušal Van Gisbergna :)

Aja.. Kok maš PB s Corvetto na Okayama?

Trenutno 1.26.9xx, sam vozim fixed setup. Najhitrejše kar sem uspel dosedaj videti na fixed set-u je 1.26.2xx, ni pa rečeno, da ni nihče še bolj letel :oops: . Bom pa po vsej verjetnosti naslednjo sezone vozil ne fixed, ker nekateri set-i v fixed so ubi bože :D

Tako da če imaš kakšne set-e za C6R z NTM se bom toplo priporočal, ker kolikor se spomnim iz V8 so mi tvoji set-i že v osnovi kar ležali. [iz]

Nimam niti enga za C6R z NTM. Nism vozu :) Drugače pa en nasvet. Ko se ti prižge tista majhna zelena lučka na armaturi prestavi na gor. Pri vrtljajih ko se rdeče lučke pržgejo ne pridobiš nič pa še v limiter sekaš :wink: Maš pa še kar nekaj rezerv v prvem in drugem ovinku. Lahko mal hitrej not prletiš v prvega. V drugem pa mal prej pospešuješ pa na zunanji robnik zapelješ :)

Yep, še dost rezerve, sem šele zdele pogruntal da sploh nisem dal best lap gor ampak 1 kasneje ki je skor sec. počasneje [wall] Mater kolkrat me to zaj**** [Joj] . Za prestavljat pa vem da prepozno,sam ne morem iz svoje kože očitno. Kakšen krog ali dva se še kontroliram, potem pa spet po starem [Jel2]

Drugače pa vem, da je folka z setom za NTM full mal, tisti, ki pa niso za NTM pa si kaj dosti z njimi ne moreš pomagat :D