edgeslo 1 162 Napisano November 22, 2011 Share Napisano November 22, 2011 Naredi si backup mape iracing v my documents in jo potem pobriši. Mogoče imaš kakšno čudno nastavitev tam. Je pa tole samo ugibanje sam osebno take težave še nisem imel. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 22, 2011 Share Napisano November 22, 2011 Napača... TT mi ne bo nucal ker se šteje ekstra... Bo treba mal SR rezkirat da si iRating nabijem Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 22, 2011 Share Napisano November 22, 2011 Probal tole z dokumenti- ne pomaga. Tut na forumu od iRacinga nisem našel nobenga z podobno težavo.. sicer sem se spomnil da sem vmes updejtal iRacing, ampak brez tega itak nebi delalo.. Ah.. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 24, 2011 Share Napisano November 24, 2011 This Black Friday special is so big we decided to make it available over the entire Thanksgiving weekend. From Thursday through Sunday we have cut the price of a one-year membership in half. That’s right, you can renew your membership for just $49! You can also tell your non-iRacing friends about the deal as we are making the same offer for new accounts. Just use the appropriate promo code listed below: Renewing, extending or re-activating an existing iRacing account? Use promo code PR-BFEM Creating a new iRacing account? Use promo code PR-BFNM Either way you will get a full 1-year membership for only $49. Act fast as this offer expires Sunday November 27th at 23:59 GMT. Jst sm že podaljšal. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 24, 2011 Share Napisano November 24, 2011 Hehe evo pa me bodo spet za eno leto extra not potegnil... hehe Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 24, 2011 Share Napisano November 24, 2011 Jaz bi tudi kar podaljšal, da mam potem do marca 2013 mir, pa so me motor, avto, rojstni dnevi itd oskubli do konca... lep deal drugače Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano November 24, 2011 Share Napisano November 24, 2011 Torej če jaz sedaj podaljšam po tej akciji (meni trenutna poteče naročnina januarja 2012) in podaljšam naročnino za1 leto, kdaj mi potem naročnina poteče? Januarja 2013 ali novembra 2012? Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 24, 2011 Share Napisano November 24, 2011 Stara gre do konca in potem dobiš še 1 leto od takrat naprej Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Upam da se bo tole dalo live gledat. Povezava! Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano November 28, 2011 Share Napisano November 28, 2011 Saj je live... 8est ...torej 24 pri nas če se ne motim. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 3, 2011 Share Napisano December 3, 2011 iRacing je super in vse....ampak ena stvar me pa moti....da ne morš testirat še s kom.....vedno sam vozš in se učiš proge. Sej vem, da ni nek dnar, da nardiš event pa potem tam vadiš z več folka. Ampak tko, da bi lahk treniral še s kom bi bilo velik bolj zabavno. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano December 3, 2011 Share Napisano December 3, 2011 iRacing je super in vse....ampak ena stvar me pa moti....da ne morš testirat še s kom.....vedno sam vozš in se učiš proge. Sej vem, da ni nek dnar, da nardiš event pa potem tam vadiš z več folka. Ampak tko, da bi lahk treniral še s kom bi bilo velik bolj zabavno. Sej zato maš pa practice serverje. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 3, 2011 Share Napisano December 3, 2011 Res je ... že dolgo nisem špilal pa sem mal pozabil Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano December 3, 2011 Share Napisano December 3, 2011 Sej zato maš pa practice serverje. Ja, ne moreš pa vadit nekaj kar ni v okviru trenutnega race weeka. Če bi hotel z nekom vadit radicala na brandsu moraš naredit hosted session. Jebiga, ožemajo nas, večini je pa to še všeč. Za developerje pač ni lepšega Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 4, 2011 Share Napisano December 4, 2011 A bi kdo odpeljal kakšen trening v Jetta, Mazda mixed class? Zdej vozjo na Summit Pointu, ki je za oba avta zelo izenačen. Citiraj Link to post
Recommended Posts