Aggressor 20 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Volan sem kalibriral na novo, naštimal na 900 stopinj, v iRacingu tut vse nastavitve na novo.. Vse je enako kot je blo prej.. še vedno ne razumem kaj hudiča počne "rit" Mazde. Lime Rock Parka ne morm več odvozit, če pa ga že, je vsaj 1sec počasnej. Ne da se mi več ubadat s tem s******. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Tudi jaz sem sprobal Mazdo. Kristus je tole tail happy ratalo. Zadnji konec imaš lih tak občutek, kot da je 200 kil težji. Na polnem bremzanju se mi zdi, da lahko kasneje bremzaš, tudi ko te enkrat začne nest, te ne nese kar v nedogled. Nvem. Čudno mi je za pelat. Understeera je tut dost pa oversteera tut. To je z baseline setupom. Ne vem Ni mi všeč, sam se bo treba navadt... Sej na začetku tut nism v prvih 10ih krogih delal dobrih cajtov. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Prišel domov, hotel probat ntm z mazdico in zgodilo se je sledeče. Volan se mi v igri obrača samo 270°, v nastavitvah je vse ok, normalno se vrti. Na progi pa lahko motam koliko hočem, volan se obrne samo 270 (oziroma polovico). A moram roke izklopit, ker ta tip ne zna preprijet? Kakšna ideja? profiler in vse je nastavljeno kot mora bit (df gt) edit: se je odločilo samo poštimat, test sledi Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Roke se obrnejo samo določen kot - tudi pri meni. Sem jih takoj izklopil. Obupavam nad obema mazdama. Meni je to totalno nevozno. Odpeljal že kakšnih 50 krogov pa še z nobeno nisem prišel pod minuto, da ne govorim o tem kako se vsak drugi krog zavrtim. Trail braking je praktično nemogoč. Paps kakšen nasvet? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Še mojih par centov... MX5 se res pelje čisto drugače kot prej, kar sploh ni slabo. Razlaga: Mene je kar konkretno motilo, da na tako natančnih progah, ki so polne grbin, en dobesedno stock avto lahko teraŠ do konca. Zdaj je feeling, da voziŠ na meji dosti bolj prisoten. Sam nisem (vsaj zaenkrat) niti približno hiter in se tudi zasukam skoraj vsak krog, zdi se mi pa da je to dosti bližje temu, kar bi pričakoval pri realni vožnji s takim avtom. Edino o bremzanju si tudi sam ne vem kaj mislit... mogoče je tu vseeno malo prehudo. Res pa je, da sem v RL lovil samo mojega Fiata in je bilo relativno nizki hitrosti (70-80kmh) konkretno nevarno in tudi rit mi je zelo hitro pobegnila na bremzanju Dirke bodo vsekakor imele dosti več incidentov, bomo videli kaj bo iz vsega... p.s. nimam pojma zakaj mi Š izpisuje z veliko Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Evo probal tud jaz tole Mazdo... hehe men je pa fun avto... tisto prej je bilo preveč po tračnicah... pa daleč od tega da sem hiter z tem NTM. Sam bo že... če druzga ne zdej tud tisti ki so bili hitrejši ker so "nadrkal" nimajo več take prednosti .. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Jst nimam nobenih problemov z Mazdo. Brake bias na 80. Mal več gasa ko prestaviš na dol (da mašina zatuli). Ne vem no, men je vse kul 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Paps dej odpelji en night Sebring s Corvetto da vidim kolk mi manjka do top cajtov.. Trenutno lahko konstantno letim okoli 1.59.xxx, top čas pa trenutno 1.58.643 kar je po moje najmanj sec prepočas. Aja, fixed set vozim Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Za fixed ne vem. Vem pa da so fantje v 1:55 Odpeljem jutr. zej je mal pozn Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 U mater... to že z NTM ? Sem popravil na 1.57.7xx sam kje naj se 2 sec najdem pojma nimam Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 5, 2011 Share Napisano November 5, 2011 Evo sem naredu 5 krogov s Sebring setapom. PB 1:56,4 OPT 1:55,7 Bo treba še kar nekej krogov da se navadm na noč Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 5, 2011 Share Napisano November 5, 2011 Ljudje dajte mi en video nočne! Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 5, 2011 Share Napisano November 5, 2011 Noro zgleda Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 5, 2011 Share Napisano November 5, 2011 Hmm fixed set mi ne leži, sec boljš takoj sam da ni fixed. Drugače pa zakon avto in pista... tale NTM res ni uničil avta čeprav me je bilo glih tega strah Citiraj Link to post
Recommended Posts