Aggressor 20 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Ne, tole je totaln bulšit. Celo noč sem dirkal po Lime Rocku, se res v nulo navadil na progo in avto, končno spravil čase konstantno pod 1min.. in potem tole. Kar je tu mač, je tu mač. Kako lahko iz hudga avta, ki se res noro vozi, nardiš tako sranje?!? Beats me.. BTW, vozim Mazdo Cup.. Roadster? Jaoooooo, še 10x hujš! Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Ne vem... tle imajo glasovanje http://members.iraci...st/1821864.page za enkrat 74% da je boljš novi tyre model kot stari... Bom pa jutr probal Mazdo..za dans mam dost Edit sem našel še tole : Known issues: - The carcass lateral stiffness is a bit low at typical real world pressures - you will need to run 5-10 psi higher pressures than you might expect to get the tires to feel predictable. - The tires are overly sensitive to rolling onto an edge, so you will want to run cambers that may be a bit closer to zero than you might otherwise for now. This is also helped by higher pressures. - Very slow speed (< 12 mph or so) behavior is still not 100% - you may notice some cars wobble while stationary, or make tire skidding noises at very low speeds. Best fix is to not drive at very low speeds! - The slow speed issue also arises in the garage for some cars, causing the readings to bounce around a bit. This is usually not a big issue - it is exacerbated by low pressures and large cambers. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 - Very slow speed (< 12 mph or so) behavior is still not 100% - you may notice some cars wobble while stationary, or make tire skidding noises at very low speeds. Best fix is to not drive at very low speeds! Tole je za mene šlamparija prve klase. Best fix is not to drive at very low speeds? Are you kidding? Sicer so pa na forumu zadovoljni z NTM na Corvetti in ostalih. Za MX-5 ni še nihče nič pohvalil Bom vidu popoldne, ko sprobam... Sam to, da avto neki miga na mestu, definitivno ni iRacingu podobno - stremijo k realizmu pol pa dajo ven neki tazga? C'mon Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 En je naredu video s corveto na Outlon Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 iRacing 2.0 se bolj spreminja v iRacing 0.2 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Evo men ni včeraj dalo mira pa sem sprobal še druge avte... Mazde še ne... NTM : Ford GT ... prej je bil z NTM kar se mene tiče preveč občutljiv, slide-a nisi mogel ujeti.. skratka ni mi bil všeč... zdaj je veliko bolje, mogoče celo kakšno dirko z njim naredim. HPD ... Men je bila že prej cool, zdaj se še malo bolj čuti povezanost s cesto Vetta ... Turn in definitivno boljši kot na OTM, gripa še vedno dost, je pa res da velik hitreje zgubi grip pri izhodih iz počasnih ovinkov... Velja pa par stvari še omenit... nastavitve volana moram sedaj imeti drugače v profilerju in v iRacingu... Stari setupi so za zabrisat stran ker so čist neuporabni.. Ostalo : Okolice nisem kaj dosti opazoval tako da novi šotori, table itd... niti opazil nisem Roke na volanu... hvala bogu se da izklopit Nice opcija da lahko nastaviš če te vpraša ob izhodu za save replay-a.. Več bom sprobal danes.. Paps kako se teb zdi Corvetta ? P.S. : Dost folka kolikor vidim kur*a nov tyre model ker se ne pelje več tako kot oni mislijo da se mora. Meni je čisto logično da če spremeniš tolk fundamentalno stvar kot je guma potem ne more biti več isto za vozit. Če se komu da naj mal pobrska po forumu iRacinga in je kar nekaj ljudi ki vozijo v resnici CR6,FORD GT.... ali pa kakšno drugo makino in splošno mnenje je da je boljše kot je bilo ni pa še perfect... sam to pa itaq nikol ne bo Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Corvetta mi je čist huda. Ostale še nism sprobov. Aja pa Outlon Edit1: Testiral še LMP... Zakon Edit2: FordGT je mal boljši kot prej ampak mi ni tolk dober za vozit kot C6R pa LMP Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 O NTM je zelo težko govorit, če nimaš dejanskih izkušenj iz real life. Pa še to je tko tko. Celmu kupu pravih dirkačev, ki hvalijo iRacing, da je zelo resničen, ne morem ravno verjet... Videli smo tudi sponzorirane dirkače za kak drug špil pa so hvalili, da je čist realno. Tako da, to je tko tko. Kot je Sašo reku, isto sigurno ne more bit, če se nekaj spremeni. To mi je zelo všeč pri iRacingu, saj se na dirkalniku nekaj spremeni in moraš znova odkrivat "toplo vodo", kar je veliko bližje realnosti - tam imaš tudi posodbitve, nadgradnje dirkalnikov. Tega pri ostalih špilih ni. Ko enkrat pogruntaš avto, je to to. Definitivno mi pa tisto skakanje na mestu ni všeč. Zelo pokvari profesionalnost iRacinga v mojih očeh. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Se tud jaz strinjam da je pol takih ki samo nabijajo, al so pa sponzorirani.. sam tisti ki ti prilima zraven filmček iz youtube (on board vožnje) bolj težko v prazno nabija Je pa res tole pri mazdi fail čeprav je kar nekaj špilov, ki so mi ko sem bil pri miru tresli volan... tako da če je samo to ni panike, itaq pa razen štarta nikol tako počas ne voziš da bi bilo to moteče... Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Ni samo volan da ti suka, ko si na mestu, ampak cel avto se ziba levo - desno. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Za druge avte ne vem, ampak meni Mazda ni več kar je bla. Tok nervozna k je zdj postala za vozt? Rajš vzamem Korveto al pa V8 in se navadim na tisto. Kalibracija volana ne pomaga prav nič- začuda sicer nimam problemov z bremzo kot večina. Mogoče je problem ker ne uporabljam 900 stopinj obrata volana na G25, zgolj 400, ampak še nikol ni bilo problemov zaradi tega? Že pri tvojem videu s Korveto edgeslo, mi vse skup zgleda "lažje" in bolj obvladljivo kot Lime Rock Park z Mazdo. Dobr, vseeno bom naredil še kakšen krog ali dva z Mazdo.. Ampak obeti niso dobri.. EDIT: tresenje avta? Lol, v release notes omenijo da je to nek bug, rešitev zanj je da ne voziš počas? U kiddin me?!!? V Race07 na štartu trese volan ja, ampak to zarad vibracij motorja.. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 @Aggressor : Hmm probaj dat na 900... Mogoče ti je glih zarad tega nevozna... jaz mam od nekdaj na 900 za vse avte.... @Matej : aha sem narobe razumel... hehe tole je pa res sranje... Mogoče so se pa zmotil pa mislil da je mazda low rider Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 edgeslo: zdle pičim na razgovor za job, pol pa še 1x obsežen test vsega skup. Bom probal na 900 stopinj in javim če je kaj bolše. Če pa bo stvar ista, šaltam na močnejši avto- tam bom vsaj razumel "preveč" oversteera. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Sem lih odpelal hosted dirko. Tresenja je blo mogoče 1s ko sm na gridu stal. Pol ni blo več. Mazdica je zame še zmer kul. Lahko si bolj konstanten kot prej, samo je treba Brake Bias dat bolj naprej. http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=4381066&custid=34432 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2011 Share Napisano November 4, 2011 Oulton Park - Mazda MX-5 - Real vs. iRacing Citiraj Link to post
Recommended Posts