Aggressor 20 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Kdaj pa bo online vse skup? Sem mislil da bo ob 18.00, ampak zdaj pa niti stran ne dela več. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 18:00 GMT = 19:00 pri nas.. ko premaknemo uro pa 20:00 Citiraj Link to post
weasel 13 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Če kdo pozna LFS. Najprej sem mislil, da je zadnja slika iz Blackwooda Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Ajaaa.. no, samo da bo zvečer oz ponoč delal Tnx Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 @paps: Nisem našel nobene kode. Sem jim kar direktno pisal, če mi dajo kot redni stranki kaj popusta (promo) Vseeno sem member že tri leta Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Evo da se zagrebemo za volan Congratulations to Rick Wheeler of Maine, USA! He’s the winner of the Season 3 Thrustmaster Sponsorship Contest. Wheeler ran the Thrustmaster logo in at least 10 official races in Season 3. By doing so, he was automatically entered to win a Thrustmaster T500RS wheel and pedal set courtesy of Thrustmaster. Don’t worry if you didn’t win. Thrustmaster is bringing the contest back for Season 4 (Nov 1 – Jan 23). All you have to do is display the Thrustmaster logo(found in the Paint Shop Sponsor Dropdown) in the primary sponsor location AND race in a least 10 official races during Season 4. By doing so, you’ll be automatically entered to win one of these great Thrustmaster T500RS wheels. It’s that easy. For more information on the T500RS, go to www.thrustmaster.com/ . Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Evo še za playseat Attention iRacers, OK. You’ve battled in countless races sitting at your desk but you’ve always wondered how much better it would be if you were sitting in a purpose built sim racing chassis. Here’s the opportunity. Playseat America has come to the table to give all iRacers a chance to win a brand new Playseat Evolution Chassis. Simply paint any car with the Playseat logo as your primary logo. You can find the logo in the Paint Shop sponsor dropdown menu. Then race in at least 10 official races in Season 4 (11/1-1/23). You’ll be automatically entered to win at the end of the season. For more information on Playseat America seats, go to www.playseatamerica.com Thanks Playseat America and GOOD LUCK TO ALL!!!! Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 edgeslo: to je za vse avtomobile mišljeno ne? Zanimivo.. Si grem takoj pofarbat avto Citiraj Link to post
SkyNet 21 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 So odpisali nazaj, da so mi že pred kratkim poslali kodo...No, tistega emaila nisem prejel, al je pa romal kam v spam. Tko da sem spet nazaj v igri Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 @agressor: Nobenih limitov glede avta ni. Sam moraš met 10 official race-ov odpeljanih. Tournament (to ko mi tle Mazde vozmo) žal ne šteje. Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 No, ampak te dirke ki so vsako uro, pa štejejo? Super, še par min da začne delovat iRacing pa akcija Sicer nimam dost možnosti, ampak motivacija je pa odlična Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Hmm..zakaj se Mazda gunca na mestu zdej, ko ima "nove gume" Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Tale nov tire model.. Sovražm!!! Ne da ne morm več pelat hitro, ne morm pelat normalno! Tisto guncanje tut men ni jasno.. Roke na volanu? Bruh. tale update mi je kr mal zagravžal mazico EDIT: mal počekeral forume na iRacingu.. ne najdem enga, ki bi pohvalil nov tire model na Mazdi.. Baje da tut hitrost ni enaka kot je bla prej (po ravnini gre več kot prej) Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 To se zato gunca, ker še nove gume gor natikajo. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano November 3, 2011 Share Napisano November 3, 2011 Ne vem za ostale avte sam CR6 je men cool... mal si je blo treba volan prenastavit od prej sam so far so good. Citiraj Link to post
Recommended Posts