Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Morm te razočarat ampak nimam niti enga seta za V8. Ubistvu za kerkol avto, Sem bil pametn pa sm zbrisov čist celo My Documents mapo [Joj][wall]

Lahko pa dobim odličen set [it] Samo to šele jutr.

EDIT: Ubistvu dons :wink:

video:

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Thank's Paps... za set pa se tudi priporočam :)

P.S. : Mater in te ameriške piste... šele zdaj ko sem pogledal replay sem ugotovil da sem napačno pisto napisal :S[wall] U bistvu rabim za Road Atlanta :oops:

V bistvu to je bla tud moja največja graja pri Radicalu... čim narediš stabilen set si zadaj ohoho...samo understeera in v niti en normalen ovink ne spelješ normalno. Torej avtomatično rabiš oversteer, zaželjeno pred ovinkom, da ga odslajdaš in tako pridobivaš ogromno... mogoče že mal preveč nerealni slide-i. Čim se navadiš obladovat si na dobri poti, bolj mi je problem potem s takim odpeljat dirko, kjer pa ponavadi ne gre brez napak.

Sicer za radicala ne vem, V8 pa kolikor sem gledal imajo tud RL kar dost poweslide-a na izhodih iz počasnih ovinkov. Do WR mi ponavadi falijo cca 1,5 - 2 sec (z mojim setup-om), sam glede na to da je prva resna sezona za mano se mi zdi kar cool.

Sploh pa glede na kroge ki jih lahko naredim pred dirko in da skoraj pol pist nisem še prej nikoli niti videl :D

Je pa res da tisti ki so ultra hitri majo skoraj vsak izhod z powerslide-om. Tud jaz upam da popravijo to vsaj mal z NTM čeprav je vprašanje kdaj ga sploh dobimo :P

Ma ne vem... glih kar gledam Bathurst V8, ker še nisem utegnil pogledat in ne slajdajo niti 10% kar je tam. Ko zapelje v ovink zgleda avto povsem zbalansiran brez kakršnega koli oversteera

Vse do sedaj razen 1, tako da pridno nabiram $ :D Sem videl da se nekaj na official forumu pogovarjajo o tem ,da je V8 čedalje bolj vpleten v iRacing kar je več kot odlično,sam če bodo "sadovi" tega sladki :P Prvi produkt tega sodelovanja naj bi bil prav NTM na V8. Sam mene osebno tud tale stari ne moti razen mogoče res mal zarad oversteer= speed. Bomo videl kaj bo,upam sam da ne slabš.

P.S. : Hvala za setup-e.. So pojedel celo sekundo (na 1.24.2xx, alien-i letijo 1.22.xxx) na race setup-u (očitno so bli lačni :P)... Se sec. pa sem tam kjer bi rad bil :P:D

Za tiste, ki imate šumnike v imenih - lahko pošljete na support, da želite spremembo imena pa vam bojo to uredili. Sploh tisti, ki imate še kakšne številke zraven :) Pa pošljite jim printscreen šumnika, ki ga želite, ker sem ugotovil, da če jim v mailu pošlješ šumink, ga ne vidijo :D

Drži in še neverjetno hitro popravijo... Jaz sem imel prej namesto š en kvadratek in sem jim poslal mail naj spremenijo na s. Manj kot 24 ur in zadeva je bila poštimana. Tisti ki imate 2 pa najbrž ne bo šlo, ker je ponavadi 2 zato ker je to 2. account in dvomim da lahko prvega čeprav bi bil neaktiven kar spremenijo.