Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Vidim da mate že kar nekaj prevoženih KM v iRacingu..

Mi lahko kdo pomaga glede FFja- med vožnjo praktično ni nobenga feela avta (primerjam proti Race07 in rFactorju), robnikov se ne čuti.. po drugi strani, če preveč pritisnem bremzo, dobim filing da mi bo volan vsak čas odtrgalo iz rok (Mazda Mx5 + G25)?

Je to stvar nastavitev, ali je pač tak FF?

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

FF je tak :D

Ne pričaj gluposti :P

Jaz imam tako nastavljeno kot ima PAPS pa je cool je pa res, da si moraš še v ingame nastavit... Mene je tud nekaj zadnje čase zajeba FF ampak sem pogruntal kje je catch... preden pelješ si v iracingu na novo skalibriraj volan pa bo delal BP.. Za zaviranje imaš tudi en slider katerega imam jaz na 1.60....

Tnx Paps, bom sprobal te nastavitve..

edgeslo: torej se čuti robnike?

EDIT: sprobal nastavitve, občutna razlika.. No, še vedno če npr z sprednjo gumo zapeljem čez notranji robnik (oz malenkost po travi/pesku), tega FF ne registrera.. Škoda :oops:

Uredil - Aggressor

Hehe zdej si me dobil... za Mazdo ne vem ker trenutno samo V8 teram (bi se rad zrinil med top 3 v diviziji, trenutno 4) .

V V8 se čut...včasih celo preveč :P Bom probal pa javim. Mislim pa da od nove verzije naprej moraš vsak avto posebej skalibrirat kontrole, ker so baje sedaj nastavitve ločene... nisem pa čist sure če je res tako...