edgeslo 1 162 Napisano October 2, 2011 Share Napisano October 2, 2011 Hehe, leteči Murn Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 5, 2011 Share Napisano October 5, 2011 Evo kako zgledajo mrcine iz great southern land ponoči . PS : Hehe,čedalje bolj sem odvisen od tega "hudičevega" iRacing-a Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 5, 2011 Share Napisano October 5, 2011 Evo kako zgledajo mrcine iz great southern land ponoči . PS : Hehe,čedalje bolj sem odvisen od tega "hudičevega" iRacing-a Sm opazu ja. Skoz več videev delaš Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 5, 2011 Share Napisano October 5, 2011 Jah kaj čem... tako dobre igrače od časa GPL nisem mel, tako da tud vložek hudičevo hiter pozabim Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 Fak, pa to se nč ne vid. Zgleda, k da maš kratke luči To mora bit zajeban, če ne poznaš proge v piko na pamet... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 Hja je kar, tako da je najboljš da najprej naštudiraš dnevno potem pa greš na nočno je pa tud res da youtube naredi vse še malo bolj temno kakor je v resnici. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 Tony Gardner wrote: Oulton Park is planned to be in for next build, doing a lot of different track configurations, at least 5 or 6 including some historic configurations like knicker brook which I guess they don't run any more because too dangerous. Also, good progress being made on adding NTM to more cars and generally advancing the model itself (along with cars that already have the NTM) in the areas Dave K discussed in his forum post at the start of this season. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 A mi lahko nekdo par stvari razloži, verjetno si ti Paps še največ Radicala odpeljal. A) Kako lahko to voziš konstatno 45/60 min kolkr je ena dirka?!?? Ali pač na ziher voziš 2sec počasnej od svojega PB-ja? Popraviš kaj setup za race? Pač prva dirka in nimam pojma tam... B) Kolk bencina/gum to porabiš? Pit 1x? C) Verjetno še kakšen detalj, ki se ga ne spomnim/ne vem... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 Radicala sicer ne vozim sam po moje je dost podobno kot pri V8.. 1.Ja,zajebano je bit konstanten, jaz si ponavadi za dirko naredim malo manj nervozen setup in probam čim bolj konstatne in dokaj hitre kroge peljat. Moraš računat da tud gume pali če tiščiš in pri V8 ko padejo na 50% že čutiš da nimajo več dost gripa. Recimo najboljši v V8 imajo na daljših dirkah včasih tudi po 2 in več sec v povprečju počasnejše kroge od PB. 2.Poglej na forumu tam kjer je tema za pisto ki jo vozite ta teden. Če je endurance potem ti pit ne gine, razen če res paziš na gume in reskiraš več kot sec na krog, samo meni se taka taktika ponavadi ni obrestovala 3.Tud jaz se ne spomnim da bi bil kakšen detalj pomemben , razen da naštudiraš avto+pisto in da ostaneš skoncentriran celo dirko.. Je pa pametno tud na forumu tam vprašat. Do danes vse kar sem vprašal povejo brez panike,če mas srečo te še kdo gleda ko voziš in ti mal pove kje delaš napake. Men je to v začetku ko se privajaš na avto kar nucal Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 Kolkr sm zdej gledal baje da pridejo čez z enim tankom in gumam tud če je 60min... ta je 45min. Ma avto je zakon za pelat, ampak če bom takole vozil kot zdaj a) ne bom vidu niti pol dirke, b) nabral incidentov za mesec lepe vožnje. EDIT: Ja ok... očitno pogruntal keč... setup je bil sicer ubijalski Q setup, za dirko pa zame za ven odletel v 1. krogu... samo pomehčal zadnji konc in dost konstantnejše za peljat, čeprav me še moti ker sem se navadil oversteera. Setup je bil sicer snet s foruma in baje si mel tud ti Paps prste vmes pri njemu, tako da se ne čudim da je bolj "on the wild side", kot ga je nekdo komentiral na iR forumu Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 1) ponavad tišov kokr je dal z več bencina Konstantnost ni bla problem, ker sem bil avta navajen 2) Jst sm ponavad naredu sebi kul Q setup. Pol sm pa samo še dal benz not pa gasa, Večinoma je blo kul, če pa ne pa pač po občutku kako stvar popravu. Zmer delam setape po filingu. 3) Nč posebnga. Samo ostan na stezi Pa glej forum od Radicala ker folk deli setape. Aja za postanke večinoma ni treba. Mogoče kaka izjema kje. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano October 6, 2011 Share Napisano October 6, 2011 Ok hvala obema... sem našel na forumu nove setupe in je res takoj pomagalo. Tud zvedu sem kolk prbližno litrov je treba za dirko, tako da zakon. Avto mi je pa res nor za vozit... adijo pamet... končno neki po mazdah in Skippyju s katerim sva se tko-tko razumela http://www.youtube.com/watch?v=63JDTfVs0s8 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 9, 2011 Share Napisano October 9, 2011 Williams @ Suzuka 1:31,035. Wr ma Huttu 1:29,9 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano October 10, 2011 Share Napisano October 10, 2011 Ja, res odličen krog Citiraj Link to post
Recommended Posts