Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Skipy kolikor sem jaz probal ma bistveno bolj nervozen zadek pri zaviranju kot Mustang, medtem ko je pri izhodu glih obratno... vsaj jaz sem dobil tak občutek.

Takrat ko sem lezel proti C mi je mustang bolj ustrezal ker sem hotel potem v V8 in sta si avta bolj podobna, tako da je odvisno tud kam rineš :P:D

Jaz sem zdaj na Skippyju in mi nekako ne sede... zlo nervozen v vstopih, oziroma za hiter krog ga je zgleda najbolš v nek pol slide dobit... men nikakor ni všeč. Čim probam preagresivno v ovink takoj odnese... tako da bom probal ASAP pridet čez 4.0 SR da preskočim :P Zgleda da mi avti ki nimajo "normalnih" vstopov ne sedejo, velik rajš vidim odrsavanje iz ovinka.

Potem me pa zanima kako je kaj za vozit F Mazdo in Radicala... nekako se, začuda, nagibam na Radicala... prototypi in podobno so mi bli zmer všeč. Sem pa bral da se tudi Mazda lepo vozi, nič podobno Skippyju. Pa še za Indy v B me potem zanima :P

Mazda zna tud bit nervozna. Včasih morš it mal pošrek če hoč bit hiter, pa zlo hit na gas iz ovinka. Seveda se da tudi lepo ko po tirih vozit hitro.

Radical je "žvau". Če ti je poweslide kul, potem je to avto zate :)

Drugače pa poglej moja videa:

Tale VIR je pa res rollercoaster :D Glih zdaj ga teramo z V8 in samo malo manj slide-aš kot radical ... vržem gor filmček ko pridem domov..

Okayamo smo teral prejšnji teden in se mi zdi da MAzda bistveno manj drsi čez ovinke kot V8... je pa najbež odvisno tud od setupa in stila :D