Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Nekak imam občutek, da se Dave veliko bolj posveča dirkalnikom za ovale s tem NTM, kot pa za dirkalnikom za road dirke...

Če po pravic povem, men to kar paše :P Kar mam sem zadovoljen, kar pa bo pa pitaj boga ali mi bo bolj všeč al manj... kako že pravijo .. Bolje drži ga, nego lovi ga ? :D

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Evo danes prvič probal Suzuko, oziroma končno ena pista, ki sem jo dost vozil tudi v rFactorju... Ni primerjave, tako kot so tle nekateri ovinki nagnjeni niso bili na nobeni ki sem jih probal.. Zakon... FBR pri probat + na pir :P:D

• 2 weeks later...

Ni neki za pelat? Na TopGear sploh ne moreš več resno jemat njihove reviewe. Za njih ni za pelat, ker je preveč mehak ob normalni vožnji in ti ne zjebe hrbtenice. Ni jim všeč, ker nima "duše". Avto je vrhunski!

Super, čeprav kolkr sm gledal review ta avto ni ravno neki za pelat... vsaj v top gearu so ga totalno skurcal :D

Še enga porsha not pa bo :D GT3 please :D

Pa ravno v top gear so bli navdušeni nad voznimi lastnostmi :P Pri fifth gear in evo, pa niso bli preveč navdušeni...

edit: vidim, da si me mal prehitel :)

Murn? Kolkrat si ga pa ti peljal, da veš da je vrhunski?

Vrhunski za vidt in doživet. Vrhunski bo za peljat v iRacingu. Nism pa reku, da sm ga že pelal :P

Ti res ne znaš nč pametnga napisat kot pa jebat folk v glavo, a? :twisted: