edgeslo 1 162 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 Mislim da ne.. drugače pa probaj pa boš videl če gre. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 Visa electron debetna ali kreditna je vseeno, oboje dela enako... Vprašanje je samo če jemljejo viso na iRacingu... če jo ne bi smel bit problem, ker sem jaz hotel imet Viso Electron debetno, samo jo žal moja fina banka ne podpira, je pa tako da kjer je znak visa bi morala electronka delat normalno. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 Ja iRacing ma možnost visa kartice. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 Pol pa sam hiter nabavt Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 9, 2011 Share Napisano August 9, 2011 En krog po novi pisti z V8.. ta avto je najbolj fun zadeva kar sem jih kdaj vozil Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Sašo a tradingpaints uporablaš? http://www.tradingpaints.com/ Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Hmm ne še... sem sicer slišal da se tle skini dajejo gor/dol ali nekaj podobnega.. bom preštudiral, sicer pa moram tud še probat kakšen svoj skin naredit, ker te ki jih imam napacam kar v iracingu Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Kako bi Falcona primerjal z Mustangom? Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Matjaž, jih niti ne morš. Falcon je bolj živahen kot Mustang. Če narediš primerjavo teh dveh ko avto teraš kukr da potem je Mustang velik lažji za vozt. Zej ne vem al je problem star model gum pri Falconu al pa fizika mal mem. Upam da samo model gum. Uglavnem, Falkon je ko čoln. Ma understeer ko zaviješ v ovink potem pa ko daš gas, ma komad oversteera. In to se tepe pri tem avtu. Če ga voziš normalno seveda ni problem, sam ko pa ga tišiš pol maš pa kar polne roke dela, da gre tja kamor hočeš. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 ko sm ga jst vozil, je bil najbolj nevozen avto kar sm jih vozil v kateri kol simulaciji. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Shane Van GIsbergen, ki voz pravega Falcona V8 z iRacing ljudmi dela na novi fiziki. Upam da bo boljš. Men ne sede da bi ga sploh še vozu pred popravkom. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Kako bi Falcona primerjal z Mustangom? Men osebno je bil mustang težji za peljat. Tam sem imel res občutek da gre kar nekam po svoje. Res je bilo malo bolje ko so takoj prvi teden v Maju dal še nek popravek ampak še zmeraj daleč od Falcona. Falcon je bolj tricky... bistveno bolj je treba pazit na izhodih ko pohodiš gas (do konca samo takrat ko letiš že direkt naravnost). Ne vem kako je ostalim in kdaj ste ga nazadnje sprobal samo men je trenutno špica od avta... Je mal tud FBR probal pa lahko še on pove... Je pa res tako kot je napisal Paps... treba švicat za volanom Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Men se zdi, da moram že z Mustangom dost švicat Če je pa napeta dirka, sem pa tut v Mazdicah dobesedno švical k svina Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Ja ne vem, men se je takoj dopadel.... res da ima zlo hitre (zaj.) prehode med understeerom in oversteerom, ampak hitr pogruntaš kako ga mečeš v ovinke...no, verjetno bi kmal pogruntal če bi cel dan drkal Tako da meni je bil kar vredu... vsej dolgcajt ni, verjetno ker s formul bol prhajam pa me moti če ni dela Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano August 10, 2011 Share Napisano August 10, 2011 Zmer maš dost dela, če hočeš bit res hiter Ne vem, vsaj jst ga mam zmer... Citiraj Link to post
Recommended Posts