Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Visa electron debetna ali kreditna je vseeno, oboje dela enako... Vprašanje je samo če jemljejo viso na iRacingu... če jo ne bi smel bit problem, ker sem jaz hotel imet Viso Electron debetno, samo jo žal moja fina banka ne podpira, je pa tako da kjer je znak visa bi morala electronka delat normalno.

Hmm ne še... sem sicer slišal da se tle skini dajejo gor/dol ali nekaj podobnega.. bom preštudiral, sicer pa moram tud še probat kakšen svoj skin naredit, ker te ki jih imam napacam kar v iracingu :D

Matjaž, jih niti ne morš. Falcon je bolj živahen kot Mustang. Če narediš primerjavo teh dveh ko avto teraš kukr da :P potem je Mustang velik lažji za vozt. Zej ne vem al je problem star model gum pri Falconu al pa fizika mal mem. Upam da samo model gum. Uglavnem, Falkon je ko čoln. Ma understeer ko zaviješ v ovink potem pa ko daš gas, ma komad oversteera. In to se tepe pri tem avtu. Če ga voziš normalno seveda ni problem, sam ko pa ga tišiš pol maš pa kar polne roke dela, da gre tja kamor hočeš.

Kako bi Falcona primerjal z Mustangom?

Men osebno je bil mustang težji za peljat. Tam sem imel res občutek da gre kar nekam po svoje. Res je bilo malo bolje ko so takoj prvi teden v Maju dal še nek popravek ampak še zmeraj daleč od Falcona.

Falcon je bolj tricky... bistveno bolj je treba pazit na izhodih ko pohodiš gas (do konca samo takrat ko letiš že direkt naravnost).

Ne vem kako je ostalim in kdaj ste ga nazadnje sprobal samo men je trenutno špica od avta... Je mal tud FBR probal pa lahko še on pove...

Je pa res tako kot je napisal Paps... treba švicat za volanom :P

Ja ne vem, men se je takoj dopadel.... res da ima zlo hitre (zaj.) prehode med understeerom in oversteerom, ampak hitr pogruntaš kako ga mečeš v ovinke...no, verjetno bi kmal pogruntal če bi cel dan drkal :D Tako da meni je bil kar vredu... vsej dolgcajt ni, verjetno ker s formul bol prhajam pa me moti če ni dela :P