Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 26, 2011 Share Napisano June 26, 2011 Vsak teden si rečem da moram prej začet in vsak teden v ponedeljek lovim dirko. Ponavadi mi uspe prit na slabi dve sekundi do najhitrejših, trenutno sem s par krogi treninga tekom tedna nekje na 2:10. Jutri bi skoraj moralo iz nizkih 2:09, če hočem kaj naredit v svoji diviziji. Imel sem možnost bit top 3-5 pa so me na eni dirki totalno raz****** O 2.0 pa je tako... upam da bo feeling boljši. Včeraj sem po dolgem času peljal LFS in tudi če je fizika malce zastarela, je ffb svetlobna leta naprej (imho seveda). Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 27, 2011 Share Napisano June 27, 2011 Odpeljal prvo dirko. Moram rečt, da je zlo zanimivo. Sicer se je en obrnu v Toe in sm direkt vanj nabasal. Pol sva šla pa skup naprej in sva kakih 10 krogov skos en zravn druzga oz. en za drugim. Avto je šel sicer 2s počasnej zarad poškodb, ampak sva mela hude boje. Nato pa sva se v 11. krogu dotaknila in sem šel na streho. Potem sem šel v bokse popravit avto in odpeljal tri hitre kroge in mi je ratal PB 2.09.2xx Še vedno sem dobri dve sekundi off pace za najboljšimi... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano June 27, 2011 Share Napisano June 27, 2011 Mene pa glih to jebe....k se lahk trudš in vse, pa boš še vedno sekundo za najboljšim cajtom. Eni ljudje majo čist preveč cajta in nonstop drkajo ta iracing. Pol ti pa mal dol pade, ko vidš cajte. V Jetti sem bil večinoma časa top 5 (1. divizija) ampak tudi tam potem zgubiš stik z ostalimi, ker morš res naredit vsaj 5-10 ur treninga na progi, da lahko zmaguješ. Jst pa žal nimam tolk cajta. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano June 27, 2011 Share Napisano June 27, 2011 Killer ne joči toliko, tudi za tebe bo enkrat sonce posijalo Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano June 27, 2011 Share Napisano June 27, 2011 New tyre model je zelo zanimiv. Mam Nationwide avto... Na začetku je treba previdno pelat ker nimaš kej preveč oprijeam s hladnimi gumami. Ko se segrejejo je že boljš. Jih pa res lahko hitro pregreješ. Se pravi ta vožnja ki je sedaj v iR potem ne bo možna. Bo treba pazit na gume ZELO! Seveda lahko pretiravaš, se pa potem pozna in vidiš kako te ostali dohitevajo in prehitevajo. Verjetno OVAL avto ni najbojši za testirat na Road progah, je pa kot sem rekel zanimivo. Sem pa že prednaročil LMP2, Ford GT ter Suzuko. Komi čakam... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Včeraj peljal drugo dirko s Skippyjem - prvo na Limerock Park. V prvih štirih krogih prišel iz 13. mesta na 2., nato pa do okoli 19,20 kroga lovil vodilnega. Uspelo mi je zmanjšat prednost iz 8 sekund na pičlih 0.7s, potem pa mi je v 21 krogu ratalo it v ograjo iz zadnjega ovinka na štartno/ciljno ravnino. Tako sem se v ograjo zataknu, da nism mogu drugač nadaljevat kot iz boxov, kjer so mi avto mogl itak še popravt. Končal sem pa potem na 7. mestu. Presenetlo me je to, da sem drugič vozu tega skippyja, konkurenca je bila pa večina z A in B licencami in sem jih z lahkoto zadaj pustil. Tko da je bla super dirka. Mazda očitno ni zame, ker niti v D klasi nisem najbolj konkurenčen. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 V kateri diviziji pa si? Jaz mam to srečo, da me večinoma dajajo med tiste iz div 1 in 2, tako da so stopničke večinoma oddane. Včeraj sem malo testiral pa prišel pod minuto. Je za kaj? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Ne vem, kje pa vidim kera divizija sem? Rezultati včerajšnje dirke: klik - moraš bit verjetno prijavljen, drugače se ne vidi Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Izbereš ligo in klikneš home (tam poleg sessions, schedule, itd). Pol maš na desni divizije (10), zgoraj ti pa piše v kateri si ti. edit: si divizija 5 (zadnji od ozkih stolpcev v tabeli - rezultati dirke) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 30, 2011 Share Napisano June 30, 2011 Končno! CHAT! Če pa to ni ena najbolj pogrešanih funkcij spletne strani pol pa tut ne vem Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 30, 2011 Share Napisano June 30, 2011 Evo dans podalšu licenco sam zarat tega nova tire modela, pa dokupu skipija,mustanga,vw TDI in spa Zdej pa če ne bo vredu ta 2.0 updejt mi ga lahk... Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano June 30, 2011 Share Napisano June 30, 2011 Shane van Gisbergen, V8 Supercar voznik sodeluje z iRacing ljudmi Povezava! Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 15, 2011 Share Napisano July 15, 2011 Ponovno nekaj novega pri iRacing. Suzuka + HPD ARX-01C LMP2 ENJOY :wink: 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts