Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

Vsak teden si rečem da moram prej začet in vsak teden v ponedeljek lovim dirko. Ponavadi mi uspe prit na slabi dve sekundi do najhitrejših, trenutno sem s par krogi treninga tekom tedna nekje na 2:10. Jutri bi skoraj moralo iz nizkih 2:09, če hočem kaj naredit v svoji diviziji. Imel sem možnost bit top 3-5 pa so me na eni dirki totalno raz****** :)

O 2.0 pa je tako... upam da bo feeling boljši. Včeraj sem po dolgem času peljal LFS in tudi če je fizika malce zastarela, je ffb svetlobna leta naprej (imho seveda).

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

Odpeljal prvo dirko. Moram rečt, da je zlo zanimivo. Sicer se je en obrnu v Toe in sm direkt vanj nabasal. Pol sva šla pa skup naprej in sva kakih 10 krogov skos en zravn druzga oz. en za drugim. Avto je šel sicer 2s počasnej zarad poškodb, ampak sva mela hude boje. Nato pa sva se v 11. krogu dotaknila in sem šel na streho. Potem sem šel v bokse popravit avto in odpeljal tri hitre kroge in mi je ratal PB 2.09.2xx Še vedno sem dobri dve sekundi off pace za najboljšimi...

Mene pa glih to jebe....k se lahk trudš in vse, pa boš še vedno sekundo za najboljšim cajtom. Eni ljudje majo čist preveč cajta in nonstop drkajo ta iracing. Pol ti pa mal dol pade, ko vidš cajte. V Jetti sem bil večinoma časa top 5 (1. divizija) ampak tudi tam potem zgubiš stik z ostalimi, ker morš res naredit vsaj 5-10 ur treninga na progi, da lahko zmaguješ. Jst pa žal nimam tolk cajta.

New tyre model je zelo zanimiv. Mam Nationwide avto... Na začetku je treba previdno pelat ker nimaš kej preveč oprijeam s hladnimi gumami. Ko se segrejejo je že boljš. Jih pa res lahko hitro pregreješ. Se pravi ta vožnja ki je sedaj v iR potem ne bo možna. Bo treba pazit na gume ZELO! Seveda lahko pretiravaš, se pa potem pozna :) in vidiš kako te ostali dohitevajo in prehitevajo. Verjetno OVAL avto ni najbojši za testirat na Road progah, je pa kot sem rekel zanimivo.

Sem pa že prednaročil LMP2, Ford GT ter Suzuko. Komi čakam...

Včeraj peljal drugo dirko s Skippyjem - prvo na Limerock Park. V prvih štirih krogih prišel iz 13. mesta na 2., nato pa do okoli 19,20 kroga lovil vodilnega. Uspelo mi je zmanjšat prednost iz 8 sekund na pičlih 0.7s, potem pa mi je v 21 krogu ratalo it v ograjo iz zadnjega ovinka na štartno/ciljno ravnino. Tako sem se v ograjo zataknu, da nism mogu drugač nadaljevat kot iz boxov, kjer so mi avto mogl itak še popravt. Končal sem pa potem na 7. mestu.

Presenetlo me je to, da sem drugič vozu tega skippyja, konkurenca je bila pa večina z A in B licencami in sem jih z lahkoto zadaj pustil. Tko da je bla super dirka. Mazda očitno ni zame, ker niti v D klasi nisem najbolj konkurenčen.

• 2 weeks later...