Paps 597 Napisano May 21, 2011 Share Napisano May 21, 2011 Če delaš kvalifikacije takoj v začetku tedna in podem nič več, ti te kvalifikavije veljajo cel teden. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 22, 2011 Share Napisano May 22, 2011 SOF ne vpliva na safety rating, kolikor je meni znano. Safety rating se računa glede na št. incidentov, ki si jih imel in glede na št. ovinkov, ki jih prevoziš. Piše vse v sporting code, tko da tisto se splača mal prebrat. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 22, 2011 Share Napisano May 22, 2011 Sem prebral pa vmes zaspal skoraj Citiraj Link to post
baty 484 Napisano May 25, 2011 Share Napisano May 25, 2011 bitka za drugo mesto http://www.youtube.com/watch?v=Vaq8Fpl9Ekw Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 26, 2011 Share Napisano May 26, 2011 Končno sem spet mal iRacing teral.. ta Mustang je res fun Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 27, 2011 Share Napisano May 27, 2011 Jaz mam pa spet iste težave, kot sem jih imel takrat okol QA Eventa. Vse sem že sprobal in glede na to, da mam sam jst te probleme, sumim komp... Ker zdej mi šteka še pri "offline" practice. Za vikend format pa da vidimo potem stanje ... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano May 27, 2011 Share Napisano May 27, 2011 Hmm jaz takih problemov kot jih opisuješ ti nimam...pa sem praktično vsak dan gor Mogoče bi bilo dovolj da samo odinštaliraš client-a od iRacinga in ponoviš instalacijo. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 27, 2011 Share Napisano May 27, 2011 Tale Mustang me pa malo rajca... jaz sem se v nakupovalnem obdobju odločil za Skip Barber. Sicer mi ni žal, edino boli ko gledam kako nekateri po 2s na krog hitreje slajdajo SR je tudi v zatonu... prit nad 4 v C očitno ni več kačji mašelj Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 27, 2011 Share Napisano May 27, 2011 Hmm jaz takih problemov kot jih opisuješ ti nimam...pa sem praktično vsak dan gor Mogoče bi bilo dovolj da samo odinštaliraš client-a od iRacinga in ponoviš instalacijo. To sem že probal pa ne pomaga. Za reinstall winsov pa je malce daljša procedura pa bom rabu več cajta Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 27, 2011 Share Napisano May 27, 2011 SR lahko komot povečaš, če vozš nižje serije. Jst v Jetta mixed classu še nikol nisem imel negativnega SR. Ponavadi so tam dirke take, da so vsi tko razporejeni, da skor celo dirko vozš sam. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 27, 2011 Share Napisano May 27, 2011 Hmm, nižje serije... dobra ideja, tnx Jetta se itak nekje valja na seznamu Zdaj sem bil tako resen glede te sezone da kaj drugo sploh vozil nisem. Razmišljal sem že o Star Mazdi, samo komu se da s seti ubadat Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano May 27, 2011 Share Napisano May 27, 2011 Jst sm se pa že malce naveličal iracinga....preveč sm ga fural zadnje cajte. Tko da bom malce pavze vzel. Drgač pa nažigam Starcraft 2 in pa Dirt 3. Dirt 3 me je še posebaj presenetil z igralnostjo.....vsaj če vozš z volanom. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 www.psrtv.com DWC dirka sedaj v Watkins Glen Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 26, 2011 Share Napisano June 26, 2011 Že kaj pričakujete iRacing 2.0? Jst sm poštimal komp, da mi nč več ne zmrzuje in takoj dobil eno zmago v mazdi Sicer z bednim SOF in celim kupom INC, ampak ok. Kupu sm še Skippyja pa Watkins glen. In po kakih 10ih krogih rata končno en kul krog s časom 2.10.9xx. Potem grem pa pogledat najhitrejše čase in vidim, da eni pelejo 2.06.xxx Sem se skor zjokal In zdj mi je ratal na okol 2.09 pridt. Kok kej vi furate? Full mi je tail-happy tale Skippy. V setupu ni kej velik za štimat - če rear ARB stršam, gre zadn konc še bolj po svoje. Tiste tadruge opcije pa nism probaval... Citiraj Link to post
Recommended Posts