Skoči na vsebino

Splošna debata - iRacing

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 5,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes odpeljal prvo GrandAM dirko z mixed class. Moram rečt, da sem si naredu celo paniko - preden joinaš session piše, da je 50 min. Potem grem not, nalijem cca 15 litrov več bencina kokr se mi je zd

Pogled znotraj novega bolida

Post of the year

Posted Images

SOF ne vpliva na safety rating, kolikor je meni znano. Safety rating se računa glede na št. incidentov, ki si jih imel in glede na št. ovinkov, ki jih prevoziš. Piše vse v sporting code, tko da tisto se splača mal prebrat.

Jaz mam pa spet iste težave, kot sem jih imel takrat okol QA Eventa. Vse sem že sprobal in glede na to, da mam sam jst te probleme, sumim komp... Ker zdej mi šteka še pri "offline" practice. Za vikend format pa da vidimo potem stanje ...

Hmm jaz takih problemov kot jih opisuješ ti nimam...pa sem praktično vsak dan gor :D Mogoče bi bilo dovolj da samo odinštaliraš client-a od iRacinga in ponoviš instalacijo.

Tale Mustang me pa malo rajca... jaz sem se v nakupovalnem obdobju odločil za Skip Barber. Sicer mi ni žal, edino boli ko gledam kako nekateri po 2s na krog hitreje slajdajo :D

SR je tudi v zatonu... prit nad 4 v C očitno ni več kačji mašelj [iz]

Hmm jaz takih problemov kot jih opisuješ ti nimam...pa sem praktično vsak dan gor :D Mogoče bi bilo dovolj da samo odinštaliraš client-a od iRacinga in ponoviš instalacijo.

To sem že probal pa ne pomaga. Za reinstall winsov pa je malce daljša procedura pa bom rabu več cajta :)

Jst sm se pa že malce naveličal iracinga....preveč sm ga fural zadnje cajte. Tko da bom malce pavze vzel. Drgač pa nažigam Starcraft 2 in pa Dirt 3. Dirt 3 me je še posebaj presenetil z igralnostjo.....vsaj če vozš z volanom.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Že kaj pričakujete iRacing 2.0? :)

Jst sm poštimal komp, da mi nč več ne zmrzuje in takoj dobil eno zmago v mazdi :) Sicer z bednim SOF in celim kupom INC, ampak ok.

Kupu sm še Skippyja pa Watkins glen. In po kakih 10ih krogih rata končno en kul krog s časom 2.10.9xx. Potem grem pa pogledat najhitrejše čase in vidim, da eni pelejo 2.06.xxx Sem se skor zjokal :) In zdj mi je ratal na okol 2.09 pridt. Kok kej vi furate? Full mi je tail-happy tale Skippy. V setupu ni kej velik za štimat - če rear ARB stršam, gre zadn konc še bolj po svoje. Tiste tadruge opcije pa nism probaval...